Кое е новото гадже на Ема Уотсън?

Уотсън
Arnold Jerocki/GC Images

34-годишната актриса има нова любов в живота си. Двамата се запознават в Оксфордския университет, където папараци са ги заснели как се целуват, предават от E! и Us Weekly. В момента Уотсън е записала магистър по творческо писане, докато Кийрън Браун защитава докторат по литература и икономика на XIX век.

Тази година Уотсън до голяма степен живее извън светлините на прожекторите. През декември 2023 г. актрисата говори за решението си да се върне в университета пред британския Vogue. „Кариерата ми се развива много бързо, но решението да отделя време за тези неща ми се стори много важно“, споделя тя. „Изборът да се върна, за да пиша и уча и да загърбя камерата, беше ужасяващ за мен, защото никога преди не съм го правила. Винаги съм била пред камерата, винаги съм била актриса.“

Последната ѝ сериозна връзка бе с Брандън Грийн, син на модния предприемач сър Филип Грийн. Новината за романса между двамата се появяви през август 2022 г., а през май 2023 г. раздялата им стана публично достояние.

За новото ѝ гадже, Браун, не се знае много, тъй като не е знаменитост. Източник твърди пред The Sun, че „Ема изучава творческо писане, а дипломната работа на Кийрън е посветена на литературната теория – така че имат много за какво да си говорят. Тя изглежда толкова влюбена в него.“ Освен пред университета няколко дни по-късно двамата са хванати от папараци и в пекарна в близост до учебното заведение.

Не е ясно кога двойката е започнала да се среща и това вероятно ще остане така, тъй като Уотсън пази любовния си живот в тайна.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Мери Джей Блайдж продава вино
Отмяната на концертните й изяви принуди певицата Мери Джей Блайдж да търси...
Read More
0 replies on “Кое е новото гадже на Ема Уотсън?”