„Етюд-и-те на София“ в лимитирано издание

Почитателите на красивата фотография имат шанс да си подарят красива изненада за Коледа. Издателство „Кръг“ е подготвило специално лимитирано издание на албума „Етюд-и-те на София“ на фотографа Иван Шишиев.

Текстовете и фотографиите са запазени без промяна от първото издание на албума, който пожъна голям успех. Има обаче малка закачка – добавена е една нова снимка с панорамен изглед на София от покрива на Народния театър „Иван Вазов”. Малцина са онези, които имат възможност да се насладят на гледката на живо, тъй като достъпът до покрива е ограничен.

В 192 страници са събрани множество вдъхновяващи фотографии на столицата и нейните обитатели. Гледки, които виждаме всеки ден, но често подминаваме без да забележим, или скрити места, в които детайлът е всичко. Някои от тях са придружени с красив текст, но всички провокират у зрителя усещане за гордост и съпричастност. „Етюд-и-те на София“ превръща града от място, в което живееш, в място, което обичаш. От купола на катедрала „Св. Александър Невски“ до подземията на метрото – за да заснеме своето изкуство, на Иван се налага да посещава опасни и необичайни места, но това единствено превръща снимането в още по-голямо приключение.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Майли и Елтън Джон задава се нов дует
Не само у нас, но и по света се случват необичайни и...
Read More
0 replies on “„Етюд-и-те на София“ в лимитирано издание”