Ив Джобс, амазонката

Ако фамилията ви звучи познато, прави сте – родената на 2 май 1998 г. Ив е най-малката дъщеря на основателя на Apple Стив Джобс и съпругата му Лорън Пауъл. Тя е жокей и макар и млада, вече е утвърдено име в конния спорт с участия в световни състезания. Амбициозна и силна личност, 23-годишната Ив описва себе си като независима жена. Планира живота, целите и професионалното си развитие от ранна възраст и решава да се посвети на страстта си към ездата. Дори пропуска година между гимназията и университета, за да се фокусира върху конния спорт.

Ив се увлича по ездата едва шестгодишна. Оттогава досега е изтекла много вода и в момента младата жена е на пето място в листата на 1000-та най-добри ездачи под 25 години в света. Разбира се, помага и фактът, че тренира в ранчо за 15 милиона щатски долара в Уелингтън, Флорида, което майка ѝ Лорън купува през 2016 г. Любопитен факт е, че през 2015 г. на състезанието Longines Masters Ив мери сили с Дженифър Гейтс, дъщерята на Бил Гейтс, с Джорджина Блумбърг, чийто баща е бившият кмет на Ню Йорк, с Джесика Спрингстийн, дъщерята на Брус Спрингстийн, и с Дестри Спилбърг, дъщерята на Стивън Спилбърг.

Балансът между ездата и училището е деликатен, но госпожица Джобс успява да се справи и с двете. Гимназията ѝ в Калифорния проявява разбиране и момичето завършва средното си образование в Upper Echelon Academy, индивидуализирана онлайн среда за обучение с учебни програми, създадени специално предвид графиците и състезанията на ездачите. Успява да завърши и Станфордския университет, също като родителите си.

Индивидуалистка от малка, Ив иска да се реализира в сфера, коренно различна от тази на баща си. Прави го не само с ездата, а и с модата, която ѝ е по-скорошна любов. През 2020 г. тя става рекламно лице на козметичния бранд Glossier, а година по-късно дебютира и на модния подиум по време на Седмицата на модата в Париж, като взема участие в ревюто на Coperni. С красивото си лице, стройна фигура и дълга руса коса госпожица Джобс притежава всички данни за модел и е много възможно отношенията ѝ с бюти индустрията да прераснат от моментен флирт в сериозна връзка.

Извън ездата и подиума Ив се увлича от пътувания и забавления като всяко младо момиче, а също и от баскетбол, трекинг и гмуркане. Излиза с музиканта Хари Хъдсън, близък приятел на семейство Кардашиян-Дженър.

Spread the love
Tags from the story
More from Дона Делова
Верушка – тевтонската амазонка
Аристократка по кръв, бунтарка по природа, модел по професия, муза по призвание....
Read More
0 replies on “Ив Джобс, амазонката”