Умно, чисто и лесно

Тайната на Криси Тейгън за съвършена и тонизирана кожа е разкрита – FOREO LUNA 3

Пандемията сериозно промени отношението ни към кожата и нейните нужди. Когато разредихме посещенията в салоните, домашните маски се завърнаха като новата версия на „коктейли в петък вечер“, а масажът за лице и фейсйогата откриха верни последователи. Наравно с тях едно смарт устройство се превърна във фурор в света на звездите от Холивуд, които не бяха свикнали да се лишават от козметични глезотии за дълго. Foreo и линията от продуктите му LUNA съумяха да съчетаят в едно почистване на лицето, точков масаж и антиейдж терапия с реална и видима ефективност.

Почистване – тази съвсем не тайна стъпка в грижата за кожата на лицето винаги е създавала противоречия сред козметичните експерти. През последните години техните най-искрени предпочитания са насочени към ултразвуковата апаратура и именно с това все повече дерматолози подкрепят линията LUNA на FOREO. Смарт устройствата LUNA премахват мъртвите клетки, отпушват порите, като отстраняват остатъците от грим и премахват до 99.5% от замърсяването и омазняването, които са причина за появата на акне при възрастните.

Последният и най-иновативен продукт от серията LUNA 3 беше пуснат на пазара през 2020 г. и веднага се оказа любима джаджа на тоалетката на Джесика Алба, Синди Крауфорд, Рита Ора, Миранда Кер и Криси Тейгън. Общото между всички тях, освен че се кълнат в качествата на уреда, е, че поддържат кожата си безупречна с холистични и натурални грижи. Това е гаранция, че LUNA 3 е най-чистото „чисто почистване“ на кожата в домашни условия.

Ултрахигиеничните силиконови влакна, съчетани с приятен масаж с T-Sonic™ пулсации, премахват до 99,5% от замърсяванията и омазняването, без да е необходима употребата на никакви допълнителни продукти, освен любимата ви пяна/ гел за почистване на лице. За различните типове кожа – нормална, смесена и чувствителна, е разработен различен модел LUNA 3, който още веднъж подчертава персоналността на употребата. Главата на уреда е надеждна и издръжлива и на практика е с неограничена употреба, без да има нужда от смяна. Освен че осигурява професионално СПА почистване на лицето в домашни условия, LUNA 3 предлага нежен антиейдж масаж за сияен и младежки вид, който всеки може да постигне от комфорта на собствената си всекидневна или баня.

В България продуктите на FOREO може да се закупят на www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg.

Актуалната препоръчителна цена на LUNA 3 е 418 лева.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Разходка в миналото на „Затрупана София“
На 3 април отбелязваме 142 години, откакто София е обявена за столица...
Read More
0 replies on “Умно, чисто и лесно”