Гал Гадот тормозена от режисьор

(Photo by Todd Williamson/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Светът на шоубизнеса се тресе от сексскандали и дискриминация, а актрисата Гал Гадот нанесе нов удар в тази посока. Родената в Израел звезда обвини режисьора Джош Уедън, че се е опитвал да й оказва натиск, включително да я заплашва, че ще срине кариерата й, ако не прави това, което той желае в проектите им по комикс екранизациите.

„Тя искаше да играе и да развива героя си в една и съща посока във филмите за Wonder woman и тези за „Лигата на справедливостта“. Под различна режисура искаше да премине от единия филм в другия, за да изглежда професионално и разгърнато превъплъщението й. Но Джош не се съгласи и я заплаши, че ако не прави каквото той пожелае, кариерата й ще пострада. Дори беше много горд и сподели с екипа как са се скарали и как я е поставил на мястото й“, издава в интервю за The Hollywood Reporter звездата от „Лигата на справедливостта” Рей Фишър.

Изявлението му идва навреме, за да потвърди, че Гал не заблуждава с твърдението си, че има известен не особено добър опит от работата си с Уедън. Тя обаче не пожела да го нападне открито. Причината вероятно е както в опасенията, че думите й няма да се приемат особено сериозно, така и заради протекциите над режисьора. Фишър обаче не се колебае и казва, че през цялото време съвместната му работа с Уедън е била обидна и груба за всички в каста на лентите му, а самият той си позволява да се държи изключително неподходящо за професионалист от подобен ранг.

“Радвам се, че Рей е казал това, което се случи, самата аз се обърнах към по-висока инстанция и бяха взети мерки“, споделя още Гал.

В момента актрисата очаква своето трето дете и не изглежда да се вълнува особено много от интригите в Холивуд. За това пък излизането на екран на комикс екранизациите няма как да я остави в периферията на шоубизнеса.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Астрологията на мен и теб
текст: Цветина Рангелова Името Гари Голдшнайдер не е ново за почитателите на...
Read More
0 replies on “Гал Гадот тормозена от режисьор”