Как го правят – гардероб за двойки

Споделеното време у дома накара мнозина от нас да търсят забавления с партньора си по необичайни начини. И този път не става дума за секс, а за мода. Да, това удоволствие, което за разлика от шоколада (и някои странични ефекти на секса) не води до напълняване.

Манията по обличането в комплект не е само за родителите на близначки, но и за влюбените. Поне такова е последното предизвикателство, което наблюдаваме в мрежата. То показва купища двойки, които откровено са избирали облеклото си така, че да се съчетава. И в случая не говорим за еднакво развлачени бели тениски и долнища. Говорим за истинско старание.

Уеднаквяването на гардеробите на двойките, всъщност, не е ефект само на пандемията и престоя у дома. То е и белег за приобщаване в свят, в който браковете вече са на изчезване. Едно модно напомняне обаче може са стои по-удобно от халка на безименния пръст.

Ако сте готови да опитате, то може да се поучите от примера на най-добрите в бранша. Сред тях са холивудската двойка Джъстин Бойбър и Хейли.

Кои са основните принципи – избирайте подобни цветове, като най-лесно това се получава с основните такива. Дънки и карирана риза е чудесен начин да съчетаете аутфита си. Същото важи и за бяла тениска и панталон с подобен цвят. За напредналите може да подберете и сходни аксесоари. Останалото – просто да се радвате на играта да избирате заедно с какво ще се облечете.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Маргарет Атууд, „Орикс и Крейк“
“През първата седмица бяха разпространявани съвети за преваряване на водата и ограничаване...
Read More
0 replies on “Как го правят – гардероб за двойки”