Генитално подмладяване и защо да го направим

„Гениталното подмладяване решава много здравословни и естетични проблеми и има отношение към социалния и сексуален живот на жената.”, казва д-р Антония Първанова от Медицински център Oxylife

Проблемите на женското интимно здраве често остават в периферията на обществените дискусии, но не и за D!VA. По горещата тема за естетичната гинекология, в най-нежния месец от годината, се срещаме с д-р Първанова, управител на „Oxylife“ – ултрамодерен медицински център по регенеративна медицина и дълголетие. До 22 март Центърът подарява специална отстъпка от 20% за дамите и ги окуражава да обърнат внимание на красотата, здравето и самочувствието си.

„Вероятно, защото още звучи твърде пикантно, темата за естетичната гинекология остава в периферията на клиничната медицина, в това число и на профилактиката. Тя е решение за различни неблагоприятни последици, които настъпват в тялото на жената вследствие на раждане, травми от различно естество, или промени при навлизането във възрастта на менопаузата.”, казва д-р Първанова в интервю за D!VA.

Д-р Антония Първанова, управител на Oxylife

Специално за читателите тя представи една от най-модерните терапии на Центъра, адресирани към гениталното здраве и комфорт –  PRP или така наречената плазмотерапия. Позната основно в естетичната дерматология и приложенията ѝ върху лице и шия, в последните години плазмотерапията доказва своята полза при състояния на уринарна инконтиненция, епизиотомии, по-груби цикатрикси, сухота и болезненост в областта на влагалището. В комбинация с други уреди и процедури, тя адекватно и сигурно подобрява състоянието на пациентите и води до възстановяване на  третираната зона.

„Използваме комплексни иновативни терапии за постигане на максимален здравословен и естетичен ефект. Екипът ни от гинеколози е изцяло женски – д-р Гергинова, д-р Босева и д-р Горанова и това е още един начин да подпомогнем дамите да се отпуснат и доверят проблемите си в една комфортна среда.”, уточнява д-р Първанова.

Повече за вагиналната PRP плазмотерапия, D!VA ще разкаже през април, а дотогава горещо препоръчваме да се запознаете с изключителните процедури на Център по регенеративна медицицина и дълголетие Oxylife, които имат специални оферти до 22 март.

Медицински център „Oxylife“ е с адрес кв. „Манастирски ливади“,  ул. „Флора“ 65, София

Телефон: 0883 69 09 00 , 0883 90 90 09

Spread the love
More from divamagazine.bg
Завръщането на Парис с Valentino
От известно време бяхме позабравили Парис Хилтън и нейния луксозен Барби стил....
Read More
0 replies on “Генитално подмладяване и защо да го направим”