Дженифър Гарнър за Бен, алкохола и изневерите

(Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Малко жени, преживели публичното унижение на изневярата, могат да продължат напред с вдигната глава. Още по-трудно е, когато към тях са вперени не само погледите на съседи и роднини, но и тези на милиони фенове. Точно както се случи с шумната раздяла на актьорите Дженифър Гарнър и Бен Афлек.

Холивудското семейство, благословено с три деца, милиони приходи и привидно щастлив живот, изведнъж се срина пред обществото, разкривайки мрачните си тайни. Тайни за изневери, за зависимости и литри алкохол.

За всичко това с почти 6 години закъснение говори Дженифър, която украси корицата на последния брой на сп. „The Hollywood Reporter“. Интервюто й за изданието е част от кампанията за реклама на новия й филм „Yes Day“, който тръгна по стрийминг платформата Netflix. То обаче не е просто поредна реклама в скучен формат с хубави снимки, а в него актрисата говори открито за миналото си с Бен Афлек.

48-годишната актриса сподели колко неприятно е усещането личният ти живот да бъде изложен на постоянен показ и колко трудно й е било по време на развода с вече бившия й съпруг. Джен и Бен бяха женени в периода от 2005 до 2018 г. Разбира се, като холивудски знаменитости всяка тяхна стъпка бе стриктно следена както от папараците, така и от медията. Сега брюнетката разказа, че поради тази причина в миналото те неведнъж са искали да напуснат Лос Анджелис и да се установят далеч от цялата суета и шум на шоубизнеса. Тя дори призна, че неведнъж са ходили на оглед на различни имоти в покрайнините на Ню Йорк, Бостън и Сан Франциско, но всеки път са се появявали хора, въоръжени с камери.

“Това внесе сериозно безпокойство в нашето малко семейство. Постоянно се намираше някой папарак, който не спираше да ни снима”

Естествено, ситуацията не е кой знае колко различна и днес. Хубавицата обаче признава, че през изминалото лято децата й за първи път да успели да отидат на плаж и да си играят необезпокоявано на пясъка, тъй като са носили защитни маски на лицата си заради пандемията, осигурили им анонимност. Тя разказа, че наследниците й дори я попитали защо никога преди това не са отскачали до крайбрежната ивица.

„Отговорих им, че ако се бяхме опитали, то просто щяха да ни погнат с фотоапаратите, съсипвайки цялото ни преживяване“, споделя Гарнър.

Когато през 2015 г. съпрузите обявиха, че се разделят, редица издания писаха, че причината за проваления им брак е Афлек, чиито изневери, наред с пристрастеността му алкохола и хазарта многократно са наранявали жена му.

„Това, че проблемите ни бяха публично достояние бе тежко, но по-болезненото бе, че бяха реални, а не лъжа, измислена от жълтите вестници. Освен това, децата ни бяха част от случващото се. Опитвах се да ги предпазя от всички ужасни истории, които се тръбяха в медиите по онова време, молех ги да не четат нищо, а ако нещо ги притеснява – да попитат мен или баща си, за да им обясним ситуацията. Неведнъж съм им казвала, че ако попаднат на списание, на чиято корица е сложена наша снимка, аз на драго сърце ще седна с тях и заедно ще говорим за написаното вътре“, споделя Дженифър.

(Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Миналата година Афлек призна, че разводът му с Гарнър е най-голямата грешка, която е допускал. Тогава актьорът откровено заяви, че съжалява, не само за това, че е оставил някогашната си половинка, но и за болката, която й е причинил. Въпреки всичко тя намери начин да му прости и в момента двамата поддържат добри отношения, макар и да не са заедно.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Крум Филипов: Красивото е добро
Текст: Ина Иванова Крум Филипов завършва Българска филология в СУ „Св. Климент...
Read More
0 replies on “Дженифър Гарнър за Бен, алкохола и изневерите”