Джордж Клуни с неочаквано признание

През последните девет месеца немалко мъже си пуснаха дълги коси или си обръснаха главите голи – заради глобалната пандемия и вървящия с нея локдаун, редовните посещения на фризьорския салон останаха в миналото. Но това не се отнася за Джордж Клуни. Актьорът твърди, че през 2020 г. не е пропуснал и месец без подстрижка. Причината е проста – той се подстригва сам поне от средата на 90-те.

В интервю за CBS Sunday Morning актьорът признава, че прекарва освободеното си от снимане на филми време тази година в пране, грижи за близнаците си, миене на пода, боядисване на гаражната врата и като цяло се чувства „като майка ми през 1964 г.“ На въпроса дали подстригва сам и косата си, Клуни отговаря: „От 25 години се подстригвам сам. Косата ми е като слама, така че лесно се подстригва. Не можеш да направиш твърде много грешки.“

Този навик на Клуни се оказва практичен и полезен не само през тази година, а и като цяло. Със спестените от посещения при фризьор пари за последния четвърт век, може да направи куп неща. Например да даде на още един приятел куфар, пълен с един милион долара в брой.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Биенале НАИВ България 2023 слага България на световната карта на престижните наивистичните събития
За втори път в страната се провежда специализирано международно събитие, фокусиращо върху...
Read More
0 replies on “Джордж Клуни с неочаквано признание”