Горещ шоколад

Фотография iStock

Продукти:

2 с.л. захар

2 с.л. какао

¼ ч.л. канела

щипка индийско орехче

2 ч.ч. прясно мляко

2-4 с.л. калуа или друг ликьор по избор

бонбони маршмелоу, катрамелен сос, шоколадов сироп или бита сметана за гарниране

Приготвяне:

В малка тенджера разбъркайте захарта с какаото, канелата и индийското орехче. Постепенно налейте млякото и загрейте, като продължавате да бъркате. Дръпнете шоколада от огъня, налейте го в чаши и гарнирайте по желание.

Хранителна информация за 1 чаша:

калории – 280

въглехидрати – 40 г

мазнини – 8 г

протеини – 11 г

Spread the love
More from divamagazine.bg
Голи мъжки тела на фотографската изложба New Decade: Shameless
Съвършени голи мъжки тела плениха Галена, Мария Илиева, Алекс Раева, Поли Генова,...
Read More
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *