Хари и Меган понижени в обикновени знаменитости

(Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images)

Пореден удар върху реномето на принц Хари и съпругата му Меган бе нанесен от британските институции. Този път им бе намекнато, че вече не са специални особи, а обикновени знаменитости. Това се случи, след като двамата се оттеглиха от кралските си ангажименти и се преместиха в Лос Анджелис, за да живеят обикновен живот.

Разбира се, животът сред обикновените хора има и някои недостатъци. Като този, че от управата на музея на мадам Тюсо са решили, че мястото на восъчните фигури на Хари и Меган вече е в зоната с холивудските знаменитости.

„Хари и Меган вече са в друга зона. Музеят на мадам Тюсо в Лондон премести фигурите им в съвършено новата зона Наградно парти, за да отбележи преместването им от Фрогмор в Холивуд“, се посочва в изявление на управата.

По-късно този месец се очаква премиерата на стрийминг платформата „Епъл Ти Ви +“ на документална поредица за психичното здраве с водещи принц Хари и Опра Уинфри. Преди премиерата принц Хари участва в подкаста „Армчеър експърт“ на американския актьор Дакс Шепърд и сравни живота си като кралска особа с „Шоуто на Труман“ – филм за човек, който против волята си расте като главен герой в световноизвестно риалити шоу.

Принц Хари разкри също, че когато започнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, за да избегнат папараците и че двамата се радват на повече свобода, откакто са се преместили в Калифорния със сина си Арчи.

А междувременно в зоната за кралски особи популярност трупат принц Уилям и Кейт Мидълтън, коита са сред любимците на посетителите.

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

Тоалетите на принцеса Даяна, които може да видите в четвърти сезон на „Короната“

Този сезон сериалът „Короната“ най-накрая представи на зрителите един дългоочакван персонаж –...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ