Хари и Меган понижени в обикновени знаменитости

(Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images)

Пореден удар върху реномето на принц Хари и съпругата му Меган бе нанесен от британските институции. Този път им бе намекнато, че вече не са специални особи, а обикновени знаменитости. Това се случи, след като двамата се оттеглиха от кралските си ангажименти и се преместиха в Лос Анджелис, за да живеят обикновен живот.

Разбира се, животът сред обикновените хора има и някои недостатъци. Като този, че от управата на музея на мадам Тюсо са решили, че мястото на восъчните фигури на Хари и Меган вече е в зоната с холивудските знаменитости.

„Хари и Меган вече са в друга зона. Музеят на мадам Тюсо в Лондон премести фигурите им в съвършено новата зона Наградно парти, за да отбележи преместването им от Фрогмор в Холивуд“, се посочва в изявление на управата.

По-късно този месец се очаква премиерата на стрийминг платформата „Епъл Ти Ви +“ на документална поредица за психичното здраве с водещи принц Хари и Опра Уинфри. Преди премиерата принц Хари участва в подкаста „Армчеър експърт“ на американския актьор Дакс Шепърд и сравни живота си като кралска особа с „Шоуто на Труман“ – филм за човек, който против волята си расте като главен герой в световноизвестно риалити шоу.

Принц Хари разкри също, че когато започнал да излиза с Меган, се срещали в супермаркет, за да избегнат папараците и че двамата се радват на повече свобода, откакто са се преместили в Калифорния със сина си Арчи.

А междувременно в зоната за кралски особи популярност трупат принц Уилям и Кейт Мидълтън, коита са сред любимците на посетителите.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Блясък от Tony Moly
Обожавате здравословния блясък на кожата, така че от Космоса да се види,...
Read More
0 replies on “Хари и Меган понижени в обикновени знаменитости”