Хари и Уилям – край на войната

(Photo by Tolga Akmen - WPA Pool / Getty Images)

Престоя на принц Хари във Великобритания се удължи повече от очакваната седмица. Синът на принц Чарлз, който в последната година е в обтегнати отношения с цялата фамилия, е в Лондон от почти 8 дни, а причината е погребението на дядо му принц Филип. Хари обаче изкара повечето време от престоя си под карантина и на практика общува с роднините си едва от събота насам.

Според информация на британските таблоиди, не е решено кога Хари ще се върне в Лос Анджелис при бременната си съпруга Меган Маркъл. Той е закупил „отворен билет” ще остане още няколко дни след погребението на дядо си. Решението му вероятно е взето след проведения 2-часов разговор с брат му принц Уилям и принц Чарлз след погребалната служба в параклиса „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор. Веднага след церемонията Хари бе забелязан да разменя няколко думи с брат си и съпругата му Кейт Мидълтън. По време на официалната част те не стоят един до друг, а са разделени от най-големия внук на принц Филип и кралица Елизабет Втора – принц Питър Филипс.

(Photo by Gareth Fuller/WPA Pool/Getty Images)

Макар баша и синове да не прекрачват границата на добрия тон, удълженият престой във Великобритания е безспорно доказателство, че са успели да изгладят отношенията си. Останалите членове на кралското семейство обаче не са никак добронамерени – според източници принцеса Ан, принц Едуард и съпругата му Софи дори бе са поздравли Хари преди, по време на и след службата. Принц Андрю е единственият човек, който е топъл и приветлив, което според мнозина не е никак случайно – скандалният му брак с бившата му съпруга Сара Фъргюсън също го превръща в „семеен аутсайдер”.

Разбира се, има още една важна причина за престоя на Хари на острова. На 21-ви април кралица Елизабет Втора навършва 95 години. Макар и помрачен от смъртта на съпруга й, тя ще иска да е в компанията на семейството си. И какъв по-добър момент да покаже, че то е скрепено независимо от напреженията в последните месеци.

(Photo by Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images)
Spread the love
More from divamagazine.bg
Мелани Грифит сложила пиърсинг на дъщеря си
За никого не е тайна, че актрисата Мелани Грифит обича да живее...
Read More
0 replies on “Хари и Уилям – край на войната”