Harry’s House – най-дългоочакваната премиера за годината

Добре дошли в къщата на Хари Стайлс – Harry’s House. Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Този път Хари е поел в една нова творческа насока в поп музиката. Както добре знаем, той не се бои от предизвикателствата.

Пилотният сингъл от албума As It Was стана хит за рекордно кратко време, дебютирайки на челната позиция в класациите както в САЩ, така и във Великобритания. Песента стана както най-слушаното парче в историята на Spotify в рамките на едно денонощие, така и най-стриймвания трак за един ден през 2022 г. в световен мащаб. Премиерата на As It Was бе на живо по време на на фестивала Coachella, където Хари представи сингъла пред над 100 000 души както на 15-ти, така и на 22-ри април.

Harry’s House е намигване към дома. Изпълнителят създава парчетата от албума с доверените си дългогодишни сътрудници и приятели Tyler Johnson, Kid Harpoon и Mitch Rowland по време на пандемията в Ел Ей, Токио и английската провинция. Звученето варира от елегантен ритъм енд блус в Late Night Talking и Cinema до синт-поп звучене в Love of My Life и Music for a Sushi Restaurant. Албумът включва и динамични китарни балади като Boyfriends, Little Freak и Matilda. Това е най-емоционалната и интимнa творба на талантливия изпълнител до момента.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Карли Клос и един супермодел в майчинство
Краят на ерата Victoria’s Sicret отвори много свободно време за супермодела Карли...
Read More
0 replies on “Harry’s House – най-дългоочакваната премиера за годината”