Звездите през май

Овен
Овни, през май ще ви води желанието за запознанства с нови хора. Служебните ангажименти по-скоро ще останат за заден план, а вие ще се фокусирате върху социалния живот и новите преживявания. Очаквате с нетърпение да срещнете много нови хора от различни култури, които ще внесат вълнение в живота ви и ще обогатят вашия мироглед. Най-хубавите неща са непланираните, а през този период звездите насърчават спонтанността.
Телец
Телци, този месец ви носи силен копнеж за любов и физически контакт. Едновременно с това ще изпитвате прекомерна нужда да контролирате и обсебвате партньора си, което може да доведе до разочарование. Не проявявайте ревност и собственическо чувство, дайте пространство на любимия и се насладете на моментите, прекарани заедно. През този период ще се събуди жизнената ви енергия и ще се открият нови възможности за личностно израстване.
Близнаци
Близнаци, през май ще се фокусирате основно върху връзките. Най-накрая ще намерите хармония и емоциите ви ще се стабилизират. Постепенно способността ви за емпатия и съобразяване на комуникацията с чувствата на другите ще се засили. По този начин ще успеете да върнете на своя страна тези, които са се дистанцирали от вас за известно време и ще намерите общ език. Има засилен риск от пристрастяване към различни субстанции – внимавайте!
Рак
Раци, през този месец ще се сблъскате с проблеми в отношенията, които се трупат от дълго време. Малките намеци, които сте пренебрегвали, ще избият на повърхността и ще се превърнат в по-сериозни конфликти, които трябва да бъдат разрешени. Нямате огромно желание за това, но се налага. Не е необходимо да решавате всичко наведнъж, но е важно да започнете. Ако нямате партньор, периодът не е особено подходящ за създаване на нови връзки.
Лъв

Лъвове, през май ще се посветите на семейството. Имате силно желание за задълбочаване на връзката с партньора и децата. През този период всичко останало ще е на заден план – ще се съсредоточите само върху семейството си и тяхното щастие, ще бъдете перфектният партньор и родител. Ако все още нямате семейство, времето е идеално за срещи и сериозни запознанства. Излизайте сред хора, отворете се за нови преживявания и бъдете себе си.
Дева
Деви, за вас този месец ще бъде изпълнен с предизвикателства. Това се отнася особено за областта на кариерата – има много пречки, които ще трябва да преодолеете. Няма да е лесно, но ще се справите. С търпение можете да постигнете много, а освен това ще придобиете ценен опит, който да използвате по-късно в работата. Във връзката си ще се борите със страха да бъдете искрени. Ако има нещо, което не ви харесва, кажете го сега и не го отлагайте.
Везни
Везни, месец май ще донесе любов и страст в живота ви. Тези от вас, които са във връзка, ще открият отново искрата. Ще се чувствате като току-що влюбени и отново ще копнеете един за друг. Организирайте романтичен уикенд за двама и се отдайте на емоцията. Ако сте необвързани, ви очаква период, изпълнен с флиртове и безсънни нощи. Вашата харизма ще блести отдалече, ще привличате хората и ще очаровате всеки, на когото просто се усмихнете.
Скорпион
Скорпиони, този месец ще бъде посветен на любовта и взаимоотношенията. Използвайте го, за да заведете любимите си хора на почивка и се насладете на възможността да прекарате красиви моменти заедно. Тези, които нямат партньор, ще имат голям шанс да срещнат подходящия за тях. През май няма да имате проблеми за решаване и ще можете да се радвате единствено на настоящия момент, затова и ще излъчвате много положителна енергия.
Стрелец
Стрелци, за вас май ще бъде месец за личностно развитие. Сетивата ви ще бъдат изострени и това ще ви помогне да се ориентирате във всички аспекти на живота си, особено във връзките. Ще бъдете отворени за нова информация и преживявания. Въпреки това е възможно да изглеждате малко свръхчувствителни в някои ситуации, което може да отблъсне партньора ви. Оставете емоциите си да текат свободно, но не прибързвайте със заключенията.
Козирог
Козирози, този месец ще ви донесе самочувствие и силни амбиции. Ще успеете да направите всичко, което си поставите за цел и нищо няма да ви спре. Ще се радвате да бъдете център на вниманието, без да ви интересува дали хората говорят за вас добре или не. Това егоцентрично поведение ще предизвика спор с близък приятел, за който ще съжалявате по-късно. Добре е да включите малко упражнения в графика си, тялото ви ще ви бъде благодарно.
Водолей
Водолеи, май ще предизвика у вас противоречиви чувства. Ще стигнете до кръстопът в личния си живот и няма да знаете по кой път да поемете. Ще се съмнявате дали вашият партньор е правилният, ще изплуват спомени за старата ви любов и ще започнете да ги сравнявате. Опитайте да намерите вътрешен баланс и да се изключите за малко. Разходки сред природата, чист въздух и упражнения ще ви бъдат от полза, а срещите с приятели ще ви заредят.
Риби
Риби, през този месец ще сте изпълнени с любов. Ще сияете и ще разпръсквате обич и нежност. Периодът е идеален за запознанства с нови хора и укрепване на настоящите ви връзки. Благодарение на естествения си чар ще привличате вниманието на другите. Освен това имате невероятна способност за състрадание, така че ще бъдете опора за всеки, който се нуждае от вас. Помагането на другите ще помогне и на вас да подредите мислите си.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Край на приказката: Зоуи Кравиц в развод
Още вярваме, че холивудските приказки за любовта съществуват. Една от тях обаче...
Read More
0 replies on “Звездите през май”