Звездите през март

Овен

Овни, март ще ви донесе много емоционални моменти. През този период ще сте доста чувствителни, а хормоните ви ще полудеят. Ако имате постоянен партньор, предстоят ви както приятни мигове, изпълнени с любов, така и разногласия, особено в планирането на съвместното ви бъдеще. Не се притеснявайте, ще разрешите проблемите с обич и топлота, само внимавайте с ненужната раздразнителност. Чувството ви за хумор е заразително.

Телец

Телци, този месец звездите ще ви дадат много кураж. Това е подходящото време да съберете смелост и да преодолеете пречките, които ви спъват от дълго време. Ще бъдете много общителни и с приятното си поведение ще спечелите много фенове. Използвайте го, за да се запознаете с нови хора и да създадете полезни контакти, а може би и да срещнете някой специален. Започват промени в личния ви живот, които ще ви придвижат крачка напред.

Близнаци

Близнаци, през март ще имате много енергия и сила, които ще вложите във физическа активност. Все пак не прекалявайте в началото, тялото ви може да не е подготвено за такова натоварване и да се контузите. Почти всичко ще бъде лесно за вас, така че не се страхувайте да опитате различни спортни дейности или вложете енергията си в някои дребни подобрения в дома. Креативността ви в измислянето на развлечения надхвърля очакванията на близките ви.

Рак

Раци, този месец ще бъде спокоен за вас. Ще бъдете по-податливи на вируси, така че си почивайте и не прекалявайте – няма да пропуснете нищо важно. Напротив, докато релаксирате, има голям шанс да ви хрумне добра идея, която да осъществите по-късно, когато имате повече енергия. През този период ще просперирате финансово и ще бъдете забелязани от хора, които се интересуват само от парите ви. Не бъдете прекалено доверчиви.

Лъв

Лъвове, през март темпераментът ви ще се развихри. С голям ентусиазъм ще се впускате във всичко, което ви попадне, и ще се отличите във всичко. Това може да разстрои обкръжението ви, което ще ви завиди за успеха. В компания изпъквате с комуникативни умения и чувство за хумор. Може да имате проблеми, свързани с храносмилателната система, така че се придържайте към здравословна балансирана диета и много почивка.

Дева

Деви, през този месец ще научите много нови неща. Паметта ви ще бъде добра, така че се отворете за нова информация и опитайте дейности, изискващи аналитично мислене. В същото време ще бъдете и много креативни, така че не се страхувайте да експериментирате. Идеите ви ще си заслужават, представете ги на шефа си. Многото задачи в работата може да ви изтощят и да доведат до здравословни проблеми, не подценявайте съня.

Везни

Везни, март ще бъде напрегнат месец за вас. Пригответе се за големи промени в личния си живот. Ако ви се струва, че сте в застой от години, време е да направите нещо по въпроса. Ако сте мислили да се преместите, не се притеснявайте и давайте. Ако обмисляте смяна на работата, най-вероятно ще намерите нещо, което наистина ще ви хареса. Опитайте се да се поддържате психически здрави през този период и не приемайте нищо лично.

Скорпион

Скорпиони, през този месец ще търсите безопасност и най-добре ще се чувствате в обкръжението и прегръдките на вашите близки. Изпитвате силна нужда да споделите чувствата и ако няма човек, пред когото да отворите сърцето си, ще бъдете меланхолични или дори депресирани. Внимавайте, тъй като това състояние може да ви докара психически и физически проблеми. Намерете хоби, с което да изразите чувствата си.

Стрелец

Стрелци, през март ще се чувствате уверени и спокойни. Ще излъчвате положителна енергия, която ще привлича приятели и близки и те ще изпитват нужда да прекарват време с вас. Графикът ви ще е запълнен със срещи, ще бъдете много популярни най-вече заради неповторимото ви чувство за хумор, така че няма да имате много време за себе си. Ще изникнат въпроси, свързани с бъдещето, финансите и с посоката, в която върви кариерата ви.

Козирог

Козирози, през този месец ще изпитате известно разочарование, свързано с отношенията. Имате чувството, че винаги сте привлечени от грешния човек и ще останете сами завинаги. Не му позволявайте да ви завладее – това е просто момент на отчаяние и не е истина. Вместо това опитайте да се фокусирате върху нещо друго и да вложите енергията си в някакви творчески дейности, които ще ви позволят да развихрите въображението си.

Водолей

Водолеи, за вас март ще бъде спокойно време, изпълнено с придобиване на нови знания. Не очаквайте големи спортни постижения през този месец, защото ще се чувствате уморени и може да имате мускулни болки. Умът ви обаче няма да почива, така че ще може да използвате този спокоен период, за да подредите мислите си. Може също така да се потопите в изучаването на нещо ново, което винаги е било голямо предизвикателство за вас.

Риби

Риби, през този месец чувствата ви относно бъдещето с вашия партньор може да са доста объркани. Не трябва да криете съмненията и опасенията си, а вместо това да се опитате да поговорите за тях с партньора си. Следвайте чувствата си и се опитайте да разрешите всичко навреме, за да не изпаднете в депресивни състояния или да нараните някой друг. Вашата емпатия и съпричастност ще ви помогнат да намерите решение на въпроса.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
„Речникът на малкия Андерсен“, Гонсало М. Тавареш
Това е речник от необикновени определения,  разчупващи строгата представа за света като...
Read More
0 replies on “Звездите през март”