Яйца „Фиеста“

Продукти:

1 глава лук

1 червена чушка

1 люта чушка

8 ленти препържен бекон

8 яйца

1 ч.ч. настъргано сирене чедър

сол

черен пипер

Приготвяне:

В голям тиган задушете лука и чушката до омекване. Добавете нарязания бекон. Залейте с яйцата, поръсете с половината сирене, сол и пипер. Гответе на умерен огън, като бъркате непрекъснато, докато яйцата са готови. Поръсете с останалия чедър и сервирайте.

Хранителна информация за 1 порция:

калории – 222

въглехидрати – 3 г

мазнини – 16 г

протеини – 15 г

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Летен Книжен Клуб
Бутилираме лятото и отпиваме жадно. Чакахме го прекалено дълго. Затова за двата...
Read More
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *