Индекс на крема

По време на пандемия бюти навиците ни се променят. Фокусът е върху грижата за кожата 

Преди близо 20 години Ленърд Лаудер, бивш изпълнителен директор на Estee Lauder, предложи т.нар. индекс на червилотосвоеобразен индикатор за състоянието на икономиката по време на криза. Според хипотезата на сина на основателката на козметичния гигант Есте Лаудер при падане на доходите продажбите на декоративна козметика нарастват, което не може да се каже за други стоки. На практика това означава, че жените са склонни да се разкрасяват, дори да не могат да си позволят нова рокля или обувки. Глобалната криза, причинена от COVID-19, обаче обърна всичко с главата надолу. Индексът на крема измести този на червилото – маските и социалната дистанция обезмислят макиажа. За сметка на това продажбите на бяла козметика скачат главоломно. Прекарването на повече време вкъщи само ускори процеса. 

Не вярвате, че за реактивиране на кожата ви трябват 28 дни и четири флакона от Sisleÿa L’Integral Anti-Age LA CURE на Sisley? Ще се наложи – понякога по-малкото е повече, ако искате да възстановите жизнената й енергия. Последният технологичен пробив на марката е вдъхновен от механизма на автофагията, или простичко казано – рециклиране на увредени клетки. (Откритието е с Нобелова награда за медицина за 2016 г.) Таргетът на 4-седмичната глобална антиейдж програма е източникът на младост – митохондриите, нещо като енергийни станции на клетките, отговорни за правилното им функциониране. Координирането на производствения цикъл – защита на станциите, пренос на енергия и елиминиране на дефектни компоненти, е поверено на екстракти от гинко билоба, бяла марипоза (вид джинджифил) и божур, витамин Е и „захари на дълголетието“ . Четирите флакона отговарят на четири ключови стъпки. Първата седмица реактивирането на енергия събужда кожата. Детоксът през втората подобрява способността й за регенерация. Оптимизирайки защитата, третата намалява признаците на стареене. Последните 7 дни бетонират резултатите. Преродена, кожата е готова за ново начало.

Бръчките може да се появят на всяка възраст, но кой казва, че трябва да се мотаят наоколо? Не е за вярване, но твърдението „Няма връзка с главния мозък” се отнася и за кожата. Както всички продукти от серията Benefiance на Shiseido, нощният крем против бръчки Overnight Wrinkle Resisting я учи на това, което невинаги ни се отдава. Механично стимулирайки рецепторите, технологията ReNeura Technology+ помага диалогът да не прекъсва. „Хващането на сигнали”, разбирайте връщане способността на кожата да възприема информация, подобрява усвояването на активните съставки. Друга силна страна на формулата е неутрализиране щетите от недостатъчен или лош сън (терминът е известен като sleep debt). Чрез оптимизиране на нощния ритъм технологията TENCHA  R.E.M подсилва самовъзстановяващите функции на кожата. Два комплекса – Intevsive Recovery с листа от билката рубус (тенча) от източната медицина и бял равнец и Kombu Bounce с три вида водорасли, разглаждат бръчките отвътре. На сутринта се събуждате с напълно хидратирана кожа с гладък релеф, а тенът блести както никога досега. Хюстън, проблемът е решен!

Spread the love
Публикувано от
Още от Свобода Сидерова

Light Blue Forever – живот по италиански

Сладко като зрял плод безделие насред сиеста Забелязали ли сте, че италианците...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ