Извънземна грижа за кожата

Foreo UFO 2 Black – новото технологично чудо, в което лицето ви ще се влюби

За перфектната петък вечер не ми е нужен зелен сертификат, а масаж на лицето със зелена LED светлина. Добавям към нея хидратираща маска с българска роза и чаша хубаво розе, нали е важно да приемаме достатъчно антиоксиданти. Съвършената домашната SPA програма отнема не повече от 2 минути с новия Foreo UFO 2 Black и гарантирано носи моментална сияйност и равномерен тен на лицето. Запечатвам ефекта със селфи за Instagram историята си, защото модерните момичета винаги споделят своите козметични тайни с добрите си приятелки.

При мен откриването на устройствата на шведската козметична компания Fareo буквално промени играта в битката с първите признаци на стареене на кожата. Срещата ми с Foreo Luna дойде в момент, когато имах отчайваща нужда от малко помощ в тонизирането на лицето. Масажните терапии дават моментален ефект, а в комбинация с подхранващи маски резултатите се увеличават многократно. Затова и щом чух за следващото нововъведение на Foreo от серията UFO 2 Black, която комбинира Т-звуковите пулсации за дълбоко  абсорбиране на съставките на маската, не се поколебах да се включа в бърза тест обиколка.

Също както останалите устройства на Foreo UFO 2 работи с App и позволява персонализиране на програмите, скоростта на пулсациите, дори температурата за активиране на маската. Процесът на нагряване отваря порите, което позволява на активните съставки да проникнат по-лесно в кожата. Това, което истински впечатлява обаче, е пълноспектърната LED светлина, която се включва във втория етап на масажа. Нейната функция е да се справи с различни несъвършенства на кожата като бръчки, неравномерен тен или раздразнение. 8-те различни LED светлини имат разнообразни свойства, които ви позволяват да създадете персонализирано целенасочено лечение. Сякаш сте в кабинета на своя личен козметичен дерматолог, нали!

Виолетовата светлина намалява появата на фини линии и подобрява блясъка на кожата. Бялата светлина укрепва външния вид на кожата и намалява подпухналостта. Зелената светлина изсветлява и уеднаквява тена на кожата – точно тя ми е любима след летните ми приключения. Оранжевата светлина съживява и събужда кожата, за да изглежда здрава. Синята светлина намалява до минимум появата на несъвършенства, а тюркоазената светлина успокоява раздразнената кожа. Жълтата светлина намалява зачервяването и омекотява кожата, а червената светлина намалява признаците на стареене за по-младежки вид и съм сигурна, че ще бъде най-активно използваната от мен през  следващите няколко седмици.

В България новият модел UFO 2 Black може да се закупи на foreo.com и в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg.

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Косвени жертви
Стъпването на пътеката на войната със стареенето и победата звучат като трейлър...
Read More
0 replies on “Извънземна грижа за кожата”