Какво носим през януари?

Gucci

Намираме се в период, в който не сме сигурни дали да насочим мислите си към пролетта, макар и далечна, или да задържим още малко от празничната магия и уют, които доскоро ни владееха. Какъвто и да е вашият случай, ви предлагаме щипка вдъхновение – заложете на зимни флорали с готически привкус или на класически сив костюм, с който никога няма да сгрешите. А за да вкарате нужната доза съвременност на тоалета си, без да си купувате цял гардероб с дрехи, просто сменете чантата с багета. И не, не говорим за тази, с която французите така шовинистично се гордеят, а за любимия аксесоар на Кари Брадшоу.

Зимна градина

Emilia Wickstead, Erdem, Richard Quinn

жилетка KHAITE, рокля GANNI, чанта Balenciaga, обувки Valentino

Камелиите цъфтят през пролетта, но това не пречи на Виржини Виар да ги използва в колекцията на Chanel. Цветното разнообразие не свършва дотук. Erdem, Richard Quinn и Emilia Wickstead радват очите ни с всевъзможни букети. Обединява ги следното: цветовата палитра. Носят готическо усещане заради по-тъмните нюанси. Перфектната основа, върху която да облечете любимото си плетиво.

50 нюанса сиво

Alberta Ferretti, Fendi, Gucci

елек, панталон и чанта Zara, обеци Balenciaga, ръкавици Maison Margiela, лак за нокти Catrice, обувки Patrizia Pepe

Откакто видяхме Кейт Мидълтън, облечена със сив плетен елек и вълнен панталон в същия цвят, нещо в нас се преобърна. Не крием, че вкусът ни винаги ни тласка към класиката, но ето, че и дизайнерите мислят така. Посегнете към любимия си вълнен костюм в графитен нюанс или вземете пример от Alberta Ferretti и се сдобийте с дълга рокля от същата материя. И ако ви стане хладно, винаги можете да си наметнете доброто старо сако!

Една багета, моля!

Bottega Veneta, Gucci, Loewe

По часовниковата: чанта By Far, Zara, Miu Miu, Burberry; в средата: Patrizia Pepe

Любимата чанта на Кари Брадшоу (припомнете си репликата „It’s not a bag, it’s a baguette”) отдавна направи своето завръщане. Но това не ни пречи да отбележим дългия ѝ престой в съзнанието на модните гурута. От продълговатата чанта на Bottega Veneta, в която действително ще поберете цяла багета, през нестандартните форми на Loewe, до мекото каракулено предложение на Gucci.

Spread the love
More from Ина Иванова
Камил Мичели: Нова страница в историята на Pucci
При вида на знаменитите принтове на Emilio Pucci няма как на лицето...
Read More
0 replies on “Какво носим през януари?”