Джоди Фостър ще играе в четвъртия сезон на „Истински детектив“

Актрисата Джоди Фостър се връща на малкия екран, за да изиграе главната роля в четвъртия сезон на популярния сериал „Истински детектив“ на HBO. Според популярния сайт Deadline Фостър ще бъде и изпълнителен продуцент на четвъртия сезон, който носи името True Detective: Night Country.

В новия сезон на шоуто Фостър ще изпълни ролята на детектив Лиз Данвърс. Сериалът се фокусира върху детективите Данвърс и Еванджелин Наваро, които се опитват да разкрият случая на шестима мъже управляващи арктическа изследователска станция, които една нощ изчезват безследно.

„Двойката детективи ще бъдат принудени да се справят с мрака, който носят в себе си, и да разровят в призрачните истини, лежащи под вечния лед“, се казва още за сюжета.

Режисурата на новия сезон е поверена на Иса Лопес, а изпълнителен продуцент е Бари Дженкинс, носител на „Оскар“ за най-добър филм за Moonlight от 2016 година и създател на сериала The Underground Railroad по книгата на Колсън Уайтхед. Алън Пейдж Ариага е съавтор на сценария, заедно Иса Лопес и продуцент.

До този момент антологичният сериал „Истински детектив“ има три сезона – изключително успешния първи от 2014 година, написан от Ник Пизолато и режисиран от Кари Фукунага, с Матю Макконъхи и Уди Харелсън в главните роли. Вторият, не особено успешен, се появи само година по-късно. Третият сезон излезе през 2019-та с Мархешала Али и Стивън Дорф в главните роли и върна част от славата на сериала.

Премиерната дата на новия сезон още не е обявена, както и останалата част от актьорския състав.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Пролетна салата с кейл и броколи
Продукти: 5 ч.ч. нарязан кейл 3 ч.ч. нарязана маруля 1 глава резене,...
Read More
0 replies on “Джоди Фостър ще играе в четвъртия сезон на „Истински детектив“”