Хороскоп за юни

Емоции, промяна, ново начало

Овен

Овни, юни ще ви донесе желание за пътуване и запознанства с нови хора. Заради несвършена работа ще усетите лека умора и демотивация. Но не позволявайте на стреса да ви контролира – излезте с приятели, които ще ви разведрят. Може би заедно ще организирате дългоочаквана почивка или пътуване. Не се страхувайте да преоткриете забравени хобита. Ще разширите хоризонтите си и ще се запознаете с нови хора.

Телец

Телци, през този месец ще се борите с депресивни мисли и негативна нагласа към живота. Стари блокажи, които сте носили дълго време, ще изплуват на повърхността. Не се поддавайте на лошото настроение, а се опитайте да приемете ситуацията като възможност за промяна, особено в личния и в любовния живот. Сега е времето да се отървете от миналите травми, да се отпуснете и да започнете нов живот на чисто.

Близнаци

Близнаци, юни ще ви донесе способността и желанието да учите нови неща. Това ще доведе до  много успехи в работата, така че не се страхувайте да си поискате увеличение на заплатата. Периодът е благоприятен за планиране на екзотична почивка, изучаване на чужд език и запознаване с нова култура. Ще искате да имате свобода, така че започването на нова връзка няма да е приоритет този месец.

Рак

Раци, за вас този месец ще премине под знака на любовта. Ще се чувствате много уверени и привлекателни, което ще действа като афродизиак на околните и те няма да откъсват очи от вас. Имате възможност да избирате, така че не се страхувайте да бъдете взискателни, ако търсите ново запознанство. Ако вече имате сериозна връзка, използвайте игривостта си и желанието си за експерименти, за да я освежите.

Лъв

Лъвове, през юни ще попаднете в ситуации, които ще ви вбесят и ще събудят у вас силни емоции, с които няма да можете да се справите. На всичкото отгоре ще приемате нещата по-лично от обикновено и това ще усложни допълнително комуникацията. От друга страна пък, ще имате излишък от енергия, който ще ви тласка към добри резултати в спортни дейности и придобиване на нови умения, използвайте го.

Дева

Деви, този месец няма да е много щастлив за вас. Ще се чувствате потиснати, защото не се движите наникъде в живота си и макар да правите всичко възможно да промените мисленето си, все още не можете. Промяната е процес и изисква известно време, за да възприемете нови нагласи. Не потъвайте в лоши мисли, а вместо това вземете глътка въздух сред природата. Това ще ви балансира и ще ви разведри.

Везни

Везни, за вас този месец ще бъде изпълнен с несигурност. Ще изпитвате съмнение в себе си и това ще се отрази на представянето ви. Ще имате нужда от похвали и успокоение  повече от обикновено, но на околните това може да им омръзне. Тревогите на работното място може да нарушат концентрацията ви. През този период най-важни за вас ще са партньорът и семейството, които ще ви подкрепят във всичко.

Скорпион

Скорпиони, юни ще ви донесе силни емоции и ще усещате всичко два пъти по-силно. Избягвайте ситуации, които може да бъдат емоционално натоварващи, и вместо това се концентрирайте върху нещата, които ви носят радост. Месецът е идеален за четене на книги, медитация, семинари и духовни практики. Прекарвайте повече време сред природата, може би гледката на нощното небе е точно това, от което се нуждаете.

Стрелец

Стрелци, през този месец ще оставите миналото да си отиде и ще започнете нова фаза от живота си, като се фокусирате върху настоящия момент. Ще срещнете човек, който ще ви покаже верния път. Приемете го като свой водач и се опитайте да научите колкото може повече от него. Вслушвайте се в тялото си и му давайте това, от което има нужда – както упражнения, така и почивка. Йогата е идеална за вас.

Козирог

Козирози, юни ще ви донесе много нежност и романтични чувства. Това ще породи у вас желание за стабилна връзка. Късметът ще е на ваша страна и ще имате много възможности да срещнете своята сродна душа и партньор. Уменията ви за флирт ще бъдат изумителни и ще привличате дори хора, от които никога не бихте го очаквали. Вие обаче ще търсите истинска дълбока връзка, така че бъдете внимателни и разумни.

Водолей

Водолеи, през този месец най-накрая ще се почувствате освободени от миналото и ще можете просто да изживеете настоящия момент. Вашето уникално чувство за хумор ще привлече вниманието на много хора, а сексапилът ви ще удиви представители на  противоположния пол. Ще получавате всичко, което пожелаете, но не се изкушавайте да злоупотребявате с това. Може да нараните незаслужено някои хора.

Риби

Риби, юни ще донесе много промени в живота ви. Те може да бъдат както за добро, така и за лошо, само от вас зависи как ще подходите към тези ситуации. Нищо няма да е проблем за вас през този месец. Правете нещата точно така, както ги усещате в момента. Сега е идеално време да изживеете приключение. Посетете някое екзотично място или опитайте адреналинов спорт, нищо не ограничава фантазията ви.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Даян фон Фюрстенберг с нова книга
Именитата дизайнерка издаде книга, посветена на личностното израстване и озаглавена Own It:...
Read More
0 replies on “Хороскоп за юни”