Как Блейк Шелтън предложи на Гуен

Преди няколко месеца една от най-атрактивните двойки в музикалния свят обяви годежа си, а с това напомни, че животът може да е интересен и по време на изолация. Кънтри певецът Блейк Шелтън поиска ръката на Гуен Стефани, а днес разкрива, че доста време умувал как да го направи, за да я изненада и да направи момента паметен за всички замесени.

Изпълнителят търсил пръстен за Гуен повече от месец и когато открил правилния, не искал, тя да се натъкне на него случайно. Наложило се да намери скривалище на диаманта. Най-подходящото такова се оказало във вратата на колата му.

Парадоксално, но скъпят пръстен прекарал там повече от две седмици преди Блейк да уреди всичко за предложението си. Цяло чудо, че бижуто не изчезнало, защото самият Шелтън признава, че е доста разсеян и често губи важни вещи съхранени именно там. Този път двойката имала късмет. В подходящия момент диамантът се озовал на пръста на Гуен, която приела предложението за брак пред очите на всички важни за двойката хора.

Тази весела история е само допълнение към приказната любов на Блейк и Гуен, за които може да прочетете повече в новия брой на DIVA!, който вече е на пазара.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Софийска читанка: Алея на книгата
Започва едно от любимите ни градски събития от години насам – есенната...
Read More
0 replies on “Как Блейк Шелтън предложи на Гуен”