Какво не знаем за Бритни

Бритни Спиърс отново е тук и готова за нова порция откровения. Певицата иска да покаже на всички подробности от живота й, които останаха скрити. За последните 13 години Бритни бе под попечителството на баща си, Джеймс Спиърс. Изминаха само няколко месеца след историческата й победа в съда и след като певицата сподели истината за живота, лишен от най-основните човешки права, а днес тя най-сетне иска да говори повече по темата.

Списание People разкри, че Спиърс е подписала договор за 15 милиона долара с издателска компания, за да напише книга за живота си. Можем да сме сигурни, че мемоарите й ще обхванат всички подробности за времето под попечителството на Бритни.

Припомняме, че въпреки че съдът взе решение да освободи певицата през ноември, все пак остави “административни сили” на Джон Забел, който беше назначен за временния попечител на Бритни, върху нейното наследство и имущество. Тези мерки се взимат като “спасителен пояс” за Спиърс, както се изрази адвокатът й. Все още чакаме денят, в който певицата ще има пълните права да взима всички решения в живота си.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Coach и Мики Маус
Темата за любимите анимационни герои сякаш не напуска света на модата никога....
Read More
0 replies on “Какво не знаем за Бритни”