Кейт Мидълтън се появи със стилна есенна визия

Кейт Мидълтън
Getty Images

С последния си тоалет принцесата на Уелс ни дава бърз урок по стил за новия сезон.

В сряда сутринта Кейт се отправи към обществения център Vsi Razom в Бракнел, Англия, където научи повече за работата на организацията в подкрепа на украинските бежанци. Тя не заложи на дежурния костюм, който обикновено носи по време на публичните си ангажименти, откакто се върна към кралските задължения на пълен работен ден в началото на септември. Вместо това я виждаме в уютен плетен елек с класическа бяла риза и прав вълнен панталон с ръб.

Снимка: Chris Jackson/Getty Images

Мидълтън завърши сивата визия с остри карирани обувки на J.Crew с черен пискюл. Сред другите аксесоари са златни обеци с перли от Shyla и сребърен часовник Cartier, които тя носеше и по време на ангажимент с принц Уилям преди няколко дни.

Снимка: Chris Jackson/Getty Images

Изглежда, че стилът на Кейт е претърпял лека промяна след края на лятната ѝ ваканция в Уелс. Макар гардеробът ѝ да е известен с изобилието си от миди рокли и палта, напоследък все по-често я виждаме облечена в костюми като този на снимката долу вдясно на тънки вертикални райета. Също така тя смесва различни сака и панталони като например яркооранжев блейзър с черен панталон при посещението си в медицински център в Кент.

Снимки: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Spread the love
More from Ина Иванова
Визия на седмицата
Повлияни от новите епизоди на Клюкарката (които вече са достъпни в HBO...
Read More
0 replies on “Кейт Мидълтън се появи със стилна есенна визия”