Как го правят принцесите?


Да си в крак с модата може да не изисква чак толкова големи средства. Дори да си кралска особа. Кейт Мидълтън доказа това, като прерови колекциите за достъпни и многофункционални дрехи.

Дукесата на Кеймбридж не веднъж е демонстрирала спестовност. Този път обаче избра блейзър на Zara на достъпна цена. Дрехата отново не в тематична цветова палитра за посещение в Дания.
Мидълтън даде начало на първото си соло турне извън страната от три години насам. Първата й спирка бе Копенхаген, където се срещна с представителите на “Infant Mental Health Project” – инициатива, която подкрепя развитието на децата и връзката им с родителите им от още най-ранната възраст.

За пореден път херцогинята на Кеймбридж съчета визията си с повода и избра като основни цветове в тоалета си червеното и бялото – ключови багри в знамето на Дания.Погледите на всички ни бяха насочени към червения й блейзър от Zarа, който Мидълтън носи не за първи път – миналото лято я видяхме с модела по време на футболен мач, който тя, принц Уилям и принц Джордж гледаха заедно.

Съчетан с бяла риза, стилен черен панталон, чанта от Aspinal of London и черно стилето – това със сигурност не бе тоалет, с който бихме видели някого на увеселителната площадка, но това не попречи на Кейт да се впусне в забавлението, докато междувременно изглеждаше като дефиницията на елегантност.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Зоуи Дешанел дава съвети като коренячка от Лос Анджелис в шоуто „Брат срещу брата“
Суперзвездните експерти по обновяване на домове и недвижими имоти, братята Джонатан и...
Read More
0 replies on “Как го правят принцесите?”