Ще задмине ли Кейт Даяна

kate middleton
LONDON, UNITED KINGDOM - DECEMBER 08: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Catherine, Duchess of Cambridge (wearing Queen Elizabeth, The Queen Mother's Sapphire and Diamond Fringe Earrings) attends the 'Together at Christmas' community carol service at Westminster Abbey on December 8, 2021 in London, England. The carol service, hosted and spearheaded by The Duchess of Cambridge, pays tribute to the work of individuals and organisations across the UK who have supported their communities through the COVID-19 pandemic. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Кейт Мидълтън – съпругата на принц Уилям отбеляза 40-тия си рожден ден през уикенда и поздрави британците в прекрасна фотосесия по случая. Три портрета, заснети от италианския моден фотограф Паоло Роверси, представиха дукесата на Кеймбридж в романтична светлина. Те ще бъдат представени в британски градове през годината, преди да бъдат включени в постоянната колекция на Националната портретна галерия, на която Кейт е патрон.

Снимките показват Кейт особено царствено. Една от тях дори в стила на портретите от началото на XXвек. На нея се фокусира вниманието върху диамантеният пръстен на съпругата на Уилям, който преди това бе притежание на майка му Даяна. Това изглежда съвсем търсен ефект. С него Кейт иска да отдаде почит на покойната принцеса, която и днес вълнува сърцата на британците и да загатне за приемственост.

Кейт на 40

През годините задочно се води класация коя е по-обичаната принцеса Даяна или Кейт. Ранната кончина на майката на Уилям, разбира се, носи повече вълнение, отколкото кроткия живот на Кейт. Втората обаче има възможност да се разва на повече подкрепа от кралския двор, въпреки че не е с благородно потекло.

Противопоставянето между Мидълтън и Даяна Спенсър по отношение на стил, поведение и влияние е особено любопитно за експертите по връзи с обществеността, които обаче неминуемо отбелязват, че времето е в полза на втората.

Кейт на 40

По време на пандемията много от сънародниците на Кейт и Уилям очакваха те са поемат по-активни действия в борба срещу заразата. Семейството обаче се движеше според предварителния протокол на кралския двор и сякаш се самоизолира за света. Кейт се посвети изцяло на грижите за децата си, а Уилям имаше да решава не малко въпроси от роднинско естество. Това даде възможност на останалите членове на кралския двор да привлекат внимание към техните активности и така да изместят любимата двойка в периферията.

„В момента Кейт няма капацитета да задмине Даяна по влияние. А и сякаш не се опитва. Тя изгражда един стабилен свят около своето семейство и това е примерът, който иска да остави след себе си“, коментират специалисти по публични връзки във Великобритания.

Но в свят, в който щастливите семейства са лукс, дали пък именно този пример не е най-необходим?

Тайните на красотата на Кейт и Даяна, припомняме тук.

Spread the love
More from divamagazine.bg
ЧРД, Даутцен Крус!
На 23 януари 1985 г. е родена Даутцен Крус, холандският супермодел с...
Read More
0 replies on “Ще задмине ли Кейт Даяна”