Уикенд кино под звездите

Лятото ни изкушава да прекарваме цялото си свободно време на открито – тогава защо да не се насладим и на кино вечер под звездите. След ден, изпълнен с приятни активности, разпускаме с аператив и лека вечеря, преди да настаним за специална прожекция на комедията „Академия за мъже“. Мястото е брега на езерото в любимия RIU Pravets, където сме се отдали на заслужена почивка след работната седмица.

Датата е 24 юли, събота, а началният час е 21:00. Подготвяме пуканките и сме на линия, за да се забавляваме с Иво Аръков, Диляна Попова, номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова, Димо Алексиев, Елена Боева и Ники Сотиров. Режисьорът Георги Костов е забъркал великолепен коктейл от смешни случки, свеж диалог и любими български актьори, които да повдигнат настроението ни в топлата юлска вечер. Пожелаваме си това събитие да стане традиция, защото обещава да е всичко, от което имаме нужда за перфектното лято.

Ако желаете да се присъедините, може да направите резервацията си тук. Събитието е безплатно за всички гости на хотела, а вход за външни лица е 7 лв.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Песто с коприва
Продукти: 250 г коприва 4 скилидки чесън ½ ч.ч. печени кедрови ядки...
Read More
0 replies on “Уикенд кино под звездите”