Кой не държи езика си зад зъбите

Най-младият член на екипа на Marvel – Том Холанд, е от звездите, набиращи популярност през последните години. И докато го чакаме отново да облече костюма на Спайдърмен, съветваме ви да му хвърлите едно око в „Чери“

Неговият Спайдърмен е вдъхновен от един от кумирите му – Майкъл Джей Фокс, а Marvel имат стриктна политика към него – Том е единственият актьор, на когото не дават завършения сценарий на филмите, в които ще участва. Причината е, че непрекъснато издава неща от сюжета, които никой не трябва да знае, особено преди началото на филма. Бенедикт Къмбърбач, Робърт Дауни Джуниър, Джеръми Рейнър и дори Скарлет Йохансон не спират да наглеждат Том както на снимки, така и на турнета за филмите.

Кариерата му стартира, когато е на 15 години, а на 19 слага трикото в червено и синьо, за да влезе в ролята на Питър Паркър, по-известен като Спайдърмен. Това автоматично го прави най-младият актьор, играл супергероя. Казва, че тази роля за него е сбъдната мечта и отначало не може да повярва, че именно той е избран за нея. Тя променя живота на Том – слава, турнета и известни приятели, както и безброй фенове. Робърт Дауни Джуниър му става ментор и двамата са близки, а екипът на „Отмъстителите“ не спира да си прави шеги с Том, който не им остава длъжен.

Това че играе гимнастика, пее и танцува, му осигурява ролята на Били Елиът в мюзикъл, базиран на филма, който в случай че все пак някога отворят театрите и имате път към Бродуей, може да видите. По време на първото заключване на света Том Холанд отправи към част от екипа на Marvel онлайн предизвикателство – кой като него може да облече тениската си, изправен на ръце. Макар да е изключително млад и да изглежда като хлапак, Том прави почти всичките си каскади сам. И се радва на все повече ангажименти. Очакваме нов филм за Спайдърмен с него догодина, а междувременно го гледаме във все по-комплексни образи като Нико Уокър в „Чери“ и Арвин в The devil all the time.

Spread the love
Tags from the story
More from Зорница Аспарухова
Иван Шишиев и „Литературна София“ в 7 кадъра и 7 мисли
Познавате фотографа Иван Шишиев от проекта му „Етюд-и-те на София“. Тази година,...
Read More
0 replies on “Кой не държи езика си зад зъбите”