Кой харесва принц Хари?

prince harry
(Photo by Kevin Winter/Getty Images for Global Citizen VAX LIVE)

Принц Хари бързо губи своята популярност в родината си и това без съмнение е резултат от откровенията му в последните години. Колумнистът на Forbes Гай Мартин твърди, че синът на принц Чарлз е загубил доверие на поданиците си.

„Съдейки по социологически проучвания във Великобритания, Хари губи позиции. Разбира се, този факт не му влияе по никакъв начин и няма голямо значение за сегашните му начинания. Но причината той да губи популярност е, че британците просто престанаха да вярват на това, което казва“, пише Мартин.

„И това не е само фактът на неудобното му напускане от кралския живот, въпреки че това е много болезнен процес, който все още продължава“.

Според анкетата на YouGov 34% от британците имат положително мнение за Хари, докато през април това число е било по-голямо – 43%. Меган Маркъл също губи позицията си в обществения рейтинг – от 29% през април на 26% през септември.

Според Гай Мартин спадащият рейтинг на Хари е отчасти резултат от двойката, която работи в няколко посоки едновременно. Тоест грабват всичко: спасяват хората от пандемия, помагат на деца, жени, грижат се за психичното здраве, пишат книги, пускат филми…

„Накратко, необходим е огромен механизъм за осъществяване на всички тези добронамерени инициативи, което е естествено. Но! Това е малко объркващо“, казва Гай Мартин.

Очаква се скорошното пътуване на Хари и Меган до Ню Йорк да спомогне за повишаването на техния профил в САЩ, но не и в родната Великобритания.

В същото време отслабва надеждата, че Хари и Меган ще кръстят новородената си дъщеря Лилибет във Великобритания, както се смяташе в началото.

Двамата станаха родители за втори път през юни тази година. И въпреки че малката вече е на четири месеца, тя още не е кръстена.
Обтегнатите отношения на двойката с по-големия брат на херцога на Съсекс, принц Уилям, станаха причина за съмнение, че това може да се случи в родината на Хари.

Известно е, че двойката е планирала да кръсти наследницата по традицията на кралското семейство в параклиса „Свети Георги“ в Уиндзор. Такава инициатива обаче не намери подкрепа от други монарси. Както се оказа, плановете на принц Хари и Меган относно бъдещето на дъщеря им бяха нарушени от херцога на Кеймбридж. Според Express, той е отхвърлил молбата на двойката малката да бъде кръстена във Великобритания

Spread the love
More from divamagazine.bg
Хороскоп за юни
Емоции, промяна, ново начало Овен Овни, юни ще ви донесе желание за...
Read More
0 replies on “Кой харесва принц Хари?”