Кой ще наследи Джеймс Бонд

Кога ще излезе новият филм за Джеймс Бонд? Това се питат много хора и отговорът варира спрямо ситуацията на кината, студиата и настройката на масите.

Животът е непредвидим, както се казва, дори и да си Бонд.

Много важно, поне за феновете на 007, е кой ще поеме ролята на специалния агент, упълномощен да убива, когато Даниел Крейг напусне сцената, което ще се случи със „Смъртта може да почака“.

В ролята на Джеймс Бонд са влизали изключителни и известни актьори. Тя прави звезда Шон Конъри, това се случи в крайна сметка и с Даниел Крейг.

Първата роля на Агент 007 се поема от сър Шон Конъри. Годината е 1962, а филмът е „Доктор Но“. След това до 1967 Конъри снима още четири филма. Оттегля се само през 1969 за филма „В тайна служба на Нейно Величество“, където го замества Джордж Лейзънби. Конъри се връща през 1971 за „Диамантите са вечни“ – с това слага край на аферата си с Бонд и казва, че никога повече няма да го играе. Финално обаче, над 10 години по-късно, снима „Никога не казвай никога“.

След него в ролята влиза Роджър Мур – той изравнява рекорда по брой филми за Бонд, снима цели 7, колкото са и тези на Конъри. През 1987 ролята поема Тимъти Далтън, който снима само два филма. През 1995 се появява Пиърс Броснан – той снима четири филма, и накрая в ерата „на новия Бонд“, както обичат да я наричат, влиза Даниел Крейг. И все пак след оттеглянето на Крейг в Холивуд вече се носят слухове кои ще са евентуалните му заместници. 

Ние селектирахме някои от тях.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Музиката на 2023-а
От Бионсе и Тейлър Суифт до The Beatles и The Rolling Stones...
Read More
0 replies on “Кой ще наследи Джеймс Бонд”