Коса: карамел и мед

Записали сте си час за боядисване при фризьор. Добре би било импулсивната мисъл да си заслужава. Имаме идеи за вас

Подобно на феномена „накъсана коса“, сега слагате край на старото си „аз” и получавате нов цвят. Със сигурност смелата промяна ще ви накара да се почувствате съвсем нови. Цветът, който всеки иска да носи в момента? Два от най-вкусните нюанси на рижата палитра. Секси и игриви, огнените красоти обединяват усилията си, създавайки атрактивна опция за боядисване. Кръстница на стабилния тренд, който няма намерение да отива никъде, е Джиджи Хадид. Медният тон на супермодела задава тон още на дефилето на Versace есен-зима’21.

Този сезон, ако има нещо, което ви кара да изглеждате свежи, то това е карамелено-рижото. Поне така твърдят Acne Studios, Az Factory, Etro и Bronx Banco. Благодарение на меките отблясъци на загоряла захар  червеникавото придобива прахообразен, почти пастелен тон и обещава абсолютна съвместимост с всеки от аутфитите в модния ви moodboard (дъска за вдъхновение).

При Altuzzara и Coach универсалното русо преминава през доста неочаквана трансформация, включваща нюанси на мед. Вариантът е идеален за тези, които не обичат да изглеждат твърде ярки, но винаги се стремят ненатрапчиво да подчертаят излъчването си. Независимо кой вариант ще изберете, смяната на цвета определено изисква внимание и трябва да бъде обсъдена с доверения професионалист. Правилната грижа също е от съществено значение. Тоест продукти за боядисана коса, които запазват цвета и я карат да блести.

Eфектът на маската 4 в 1 Color Vibrancy Boost на Syoss за боядисана или на кичури коса е като след посещение в салон. Вдъхновена от азиатски ритуали, високо концентрираната формула с 5 пъти повече аминокиселини и цвят от цубаки гарантира различни резултати в зависимост от начина на употреба. Маската се използва като лека грижа преди шампоан, балсам за разплитане, маска или нощна маска за дълбока или интензивна грижа.  

Spread the love
Tags from the story
More from Свобода Сидерова
Две думи: цветни и невидими
Ако искате да изпреварите тенденциите при веждите, попаднали сте на точното място....
Read More
0 replies on “Коса: карамел и мед”