Лана Дел Рей се снима в най-добрата кампания на SKIMS досега

Лана Дел Рей
PHOTO BY NADIA LEE COHEN, COURTESY OF SKIMS

Слуховете са верни: Лана Дел Рей е рекламно лице на SKIMS! Специалната колекция за Свети Валентин на марката потвърждава подозренията, че тя и Ким Кардашиян си сътрудничат

По-рано тази седмица потребители в мрежата забелязаха, че Лана, която рядко прави публикации за марки и продукти, е направила снимка на кутия SKIMS в Instagram Stories. „Предупреждение: нещата ще станат щури… За дълго време“, пише под публикацията. Наблюдателни фенове също така отбелязаха, че Лана вече следва марката в Instagram, както и нейната основателка Ким Кардашиян.

PHOTO BY NADIA LEE COHEN, COURTESY OF SKIMS

Кампанията носи класическия за празника романтичен дух, допълнен с модерни елементи като панделките. Будоарната фотосесия удря право в десетката, защото е в духа на женствените естетики balletcore и coquette core, които нашумяха в TikTok през последните месеци. Типично за Лана, присъства и по-мрачен кадър, издържан в готически стил, също толкова актуален и тази година.

PHOTOS BY NADIA LEE COHEN, COURTESY OF SKIMS

Колекцията ще бъде достъпна онлайн на 23 януари и идва в особено натоварен момент за Лана. В четвъртък сутринта тя издаде нова песен – „Henry, Come On“, с което подхрани спекулациите, че работи по нов албум.

PHOTO BY NADIA LEE COHEN, COURTESY OF SKIMS

На 4 февруари се очаква да присъства на наградите Грами, където е номинирана в пет категории: албум на годината и най-добър алтернативен албум на годината („Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd“), песен на годината („A&W“), най-добро алтернативно музикално изпълнение („A&W“) и най-добро поп дуетно/групово изпълнение („Candy Necklace“ feat. Jon Batiste).

Spread the love
More from Ина Иванова
Дъщерята на Джуд Лоу представя новата колекция бански на Versace
Италианският моден бранд представи новата си кампания за плажно облекло за 2022-ра...
Read More
0 replies on “Лана Дел Рей се снима в най-добрата кампания на SKIMS досега”