Лени Клум с първа корица

Точно 20 години след като майка й Хайди позира за корица на първия брой на сп. Glamor в Германия, Лени Клум направи своя самостоятелен дебют за изданието. Изборът 16-годишната манекенка да бъде лице на броя бе символичен – връзката между поколенията.

Изданието засне фотосесията с Лени в присъствието на майка й, която дори сподели кратко клипче как наблюдава процеса с интерес. Тя е и един от хората, които управлява кариерата на тийнейджърката от опита си на ментор в предаването „Следващият топ модел на Америка“.

Ако ви е любопитно как изглеждат двете корици на майка и дъщеря с разлика от 20 години, може да сравните от снимките в профила на Лени. Приликата е чаровна, но всяка Клум има своя специфична красота.

Корицата на сп. Glamor не е първа за Лени. През миналата година тя позира за изданието на Vogue Германия с майка си. После бе и лице на Берлинската седмица на модата, която се състоя при затворени зали и изцяло в интернет. А по-всичко личи, че това е само началото за кариерата на младата модна надежда.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Три жени и 100 пенливи вина
Ирина Софранова, Кристина Маркова и Яна Петкова канят на „BUBBLES IN THE...
Read More
0 replies on “Лени Клум с първа корица”