Лени Кравиц пуска съблазнителен видеоклип към новата си песен

Лени Кравиц

59-годишната звезда зарадва феновете си, като публикува видеоклип към сингъла „TK421“. Като човек, усетил нуждата от музикално-визуална ескейпистка наслада, Кравиц пуска видео – ода на коремните мускули и мъжкия сексапил.

Сюжетната линия е максимално опростена за сметка на впечатляващия интериор и разбира се, самия Лени Кравиц. В началния кадър виждаме как става от леглото си, напълно гол, докато зазвучава новото му парче. След това изпълнителят съблазнява зрителите, като изпълнява сутрешната си рутина, танцувайки и пушейки цигара. По-късно във видеото виждаме Кравиц вече напълно облечен в кожена визия и как танцува и пее, преди да падне на пода за драматичен финал.

Името на песента очевидно е намигване към „Междузвездни войни“, тъй като се отнася до „имперски stormtrooper, който е служил на Ласан, преди да бъде разположен на бойната станция на Звездата на смъртта“, според Wookieepedia.

„TK421“ е първото парче, публикувано от предстоящия му албум Blue Electric Light, който ще излезе на 15 март. Той ще последва албумите Raise Vibration от 2018 г. и Strut от 2014 г.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Деми Ловато за свръхдозата, булимията и изнасилването на 15
Деми Ловато няма да остави нищо от личния си живот в тайна....
Read More
0 replies on “Лени Кравиц пуска съблазнителен видеоклип към новата си песен”