Летен хороскоп

Овен
Овни, през лятото ще бъдете харизматични лидери и ще се откроявате от тълпата на всяко светско събитие. Ще блестите със самочувствие и положителна енергия, а околните ще ви приемат като модел за подражание и ще се чувстват комфортно във ваше присъствие. Това ще доведе до създаване на нови взаимоотношения, независимо любовни или професионални. А помощта у дома ще бъде оценена от партньора или родителите ви.
Телец
Телци, очаква ви хармонично лято. Ще се чувствате напълно комфортно и ще се наслаждавате на всеки миг. Емпатията ви ще се засили и ще бъдете опора за близките си. Едновременно с това ще бъдете пълни с енергия – не се страхувайте да я използвате максимално, например в спортни дейности с приятели. Здравето ви е чудесно, но се пазете от мускулни разтягания и навяхвания. Не забравяйте да загреете добре преди тренировка.
Близнаци
Задават се големи промени в личния живот и кариерата ви, Близнаци. Лятото ви носи много самочувствие, което привлича нови ухажори. Сред тях може да се появи и голямата ви любов, така че бъдете нащрек да не я изпуснете. Наслаждавайте се на всеки миг и не действайте по предварителен сценарий. В работата също се случва нещо голямо, бъдете подготвени за всичко и слушайте интуицията си, когато вземате решения.
Рак
Раци, изпълнени с физическа и психическа сила ще бъдете през това лято. Не я оставяйте да се пропилява, а я вложете в нещо, например в спорт. Или пък в отдавна планувания ремонт на жилището. Сръчността и инициативността ви ще бъдат високо оценени от патньора. Възприемчивостта ви към нови знания ще бъде повишена, така че защо не запишете и курс по чужд език или нещо, което винаги сте искали да научите?
Лъв
Спокойно лято ви очаква, Лъвове. Ще се пуснете по течението и ще осъзнаете, че не е нужно да контролирате всичко. Понякога е добре просто да се отпуснете и да се наслаждавате на настоящия момент. През този период ще бъдете емпатични и съпричастни, заради което близките ви ще търсят вашата компания и ще идват при вас за съвет. Нов човек ще стане важна част от живота ви, независимо дали като любовник или приятел.
Дева
Деви, радвате се на нараснало самочувствие през лятото. Толкова сте самоуверени, че вроденият ви перфекционизъм ви тласка да давате всичко от себе си във всяка една област. По този начин обаче може да събудите завистта и недоволството на околните, така че се опитайте да се контролирате. Сексуалната ви енергия ще се събуди и ще ви донесе както много приятни мигове с партньора, така и разговори по теми табу.
Везни
Везни, лятото е време за почивка и смятате да се възползвате от това. Ще се справяте с работата без особени усилия, така че ще ви остава повече време и енергия за забавления. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали от дълго време и ще подновите отношенията си. Болките в гърба поради неправилна стойка и стрес ще напомнят за себе си и ще изискват внимание. Не пропускайте нито ден без физически упражнения.
Скорпион
Големи промени ще настъпят в живота ви през това лято, Скорпиони. Ще се чувствате като напълно нов човек, който трябва да промени досегашняи си начин на живот. Ще започнете да правите упражнения и да се храните здравословно, което ще доведе до положителни промени във физическото ви състояние. Ще завържете нови приятелства, които да паснат на новото ви Аз. Не забравяйте обаче партньора си, за да не съжалявате.
Стрелец
Лятото ще бъде много успешно за вас, Стрелци, особено по отношение на кариерата. Ще ви хрумват нови идеи, които ще впечатлят шефа и колегите ви, а благодарение на вашия труд и издръжливост може дори да си издействате повишение. Следвайте целите си и не позволявайте на никого да ви обезсърчи, в момента имате най-голям шанс да постигнете успех. Внимавайте да не направите впечатление на арогантен и самонадеян човек.
Козирог
Козирози, неприятности от миналото ще изплуват на повърхността и този път ще трябва да се справите с тях окончателно. Става дума за конфликт в семейството, който сте смятали за разрешен. Не гледайте на това негативно и го приемете като нова опитност и шанс да оправите семейните си отношения. Всичко може да се комуникира и изглади, стига да сте готови да изслушате другата страна и да сте склонни на някои компромиси.
Водолей
Лятото ви носи доста предизвикателства, Водолеи. Но справянето с тях няма да е проблем, защото сте пълни с енергия. Заниманията със спорт ще се отразят положително на настроението и физическото ви състояние. Доста време ще прекарвате в спортни дейности или пътувания с приятели. Като цяло обаче сте неспокойни и правите впечатление на припряни и нестабилни, което може да не се хареса на хората около вас.
Риби
Риби, през лятото ще сте направо неузнаваеми. По-импулсивни сте от обикновено и трябва да внимавате да не кажете нещо, за което може да съжалявате по-късно. Опитайте се да избягвате ситуации, които включват спорове и остра размяна на мнения. По-скоро прекарвайте повече време сами и се посветете на творчески дейности. Спортът също ще ви се отрази добре – запишете се на фитнес или тичайте, тялото ще ви е благодарно.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Как го правят принцесите?
Да си в крак с модата може да не изисква чак толкова...
Read More
0 replies on “Летен хороскоп”