Летен режим

Вземането на душ може да изглежда като обикновена ежедневна задача, но може да бъде и много повече. Това може да са единствените 5 или 15 минути от деня, които да имате за себе си, времето далеч от телефона и възможност да се отпуснете и да избягате от реалността. Така че продуктите под душа имат значение.

Да, колекцията Coco Mademoiselle Été е на Chanel, което мигом я превръща в must have. Да не говорим, че е от Insta марките, достойни да заемат полагащото им се място на лавицата. (Кой не иска банята му да изглежда като 5* СПА?) Специално разработени за по-топлите дни, двете лимитирани издания във формат за пътуване от 100 мл разкриват цитрусово-плодовия аспект на оригинала. „Исках да подчертая лятната страна на Coco Mademoiselle: изпълнено с чувственост ориенталско-плодово събуждане, чиято свежест продължава”, казва Оливие Полж, щатен парфюмерист на къщата. Наистина какъв по-прекрасен начин да гледате открито в очите живота с всичките му приключения или да признаете, че сте влюбени, с обезоръжаваща усмивка. 

Мистът Coco Mademoiselle L’Eau е лека мъгла, която може обилно да разпръснете на тялото и косата, придавайки им деликатно ухание с едно-единствено чувствено движение. При това без да се притеснявате, че алкохолът в състава им ще навреди. Същата въздушна диря ще откриете и в душ-гела за тяло и коса Coco Mademoiselle Le Gel, незаменим продукт 2 в 1 след горещ летен ден. Нали не мислите, че това е само стил, а не съдържание? Облажваща всички сетива, текстурата придава ново значение на категорията душ-гел. Плъзгайки се по кожата като ласка, нежната пяна оставя след себе си воал от мекота. Летните вибрации с марката Chanel приканват да се потопите в източник на нова енергия и наслада. Какво чакате? Грабвайте луфата или използвайте ръцете, за да се поглезите! 

Spread the love
Tags from the story
,
More from Свобода Сидерова
Шах и мат
„Голите“ нокти не успяха да изтикат черните в ъгъла. Неочаквано? Едва ли....
Read More
0 replies on “Летен режим”