Лили Алън и наркотиците

Певицата Лили Алън реши да говори открито за своите проблеми с алкохола, които я следват по петите още от ранните години в училище. В момента звездата е в процес на лечение и това да говори за месеците трезвеност й помага много.

„Пиех от най-ранни години в училище, за да получа внимание. И получавах такова, но от непознати, а не от хората, които исках да ме забележат“, разказва Лили.

Напускайки училище и започвайки музикална кариера, проблемите й със зависимостите се увеличават. Към тях вече се добавят и наркотиците, а всичко, което певицата иска в някои дни е да изчезне.

На 24 Лили вече е омъжена за първи път. От брака си има две дъщери – Итъл и Марни на 9 и 8 годинки. Чувства се ужасно, защото е качила толкова много килограми, че не прилича на поп звезда. А външният вид има значение в бизнеса. Започва с малки дози наркотик, който потиска апетита, гори мазнините и има за цел да й помага да отслабне. Дава й сила и енергия, а това е опияняващо – вече може да намери време за всичко задачи. „Имах нужда да работя, защото с мъжа ми бяхме напълно банкрутирали. И този наркотик ми помагаше много да бъда навсякъде“, обяснява певицата.

https://www.instagram.com/p/CJJtFBlsLz3/

Периодът на нейното завръщане на сцената съвпада с турнето на Майли Сайръс, на което тя е подгряваща звезда. И това сякаш налива още бензин в огъня. Майли в нейните секси кожени екип и тяло на показ е последното, от което Лили има нужда. „Всичко, което бях правила в последните 3 години, бе да раждам бебета с всички последствия и белези за тялото. Това сексуално поведение и голота ме караше да се чувствам зле. А да подгрявам Майли, която е невероятно успешна, много по-млада от мен и привлекателна, ме съкрушаваше“.

Така малко по малко Алън отново посяга към чашката и дори обмисля да се закачи на хероин, защото всички стимуланти отказват да й помагат. В този ужасен момент обаче, докато е на сцената сякаш получава прозрение. И си обещава да влезе в клиника. След първите най-тежки 6 месеца намира, че животът след лечението няма да е никак лесен.

„Изгубих брака си, къщата, за която работех 10 години, приятелите. Чувствах се толкова бясна. Сякаш кой ми отнемаше това, което светът ми дължи. Всичко това продължи 4 години“

https://www.instagram.com/p/CG-ZyI5lHQD/

Днес вече Лили е трезвеник и съжалява дълбоко за мрачните си периоди. Най-много й тежи загубата на онези ранни години от живота на децата й. С тях успява да изгради хармонична връзка. Представя се като идеалната майка и няма причина да не й вярваме за това.

„Момичетата ми са уверени и няма да тръгнат по моя път на зависимости. Техният път ще е по-добър от моя“, споделя Лили.

Можем само да й пожелаем да е права и да не се отклонява от своя собствен път без алкогол и наркотици.

Spread the love
More from divamagazine.bg
От хартия към екран – любими адаптации по книги
Адаптациите по книги – независимо дали говорим за филм или сериал –...
Read More
0 replies on “Лили Алън и наркотиците”