Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Линдзи Лоън

Линдзи Лоън
Снимка: Getty Images

Включваме се с мини поредица от материали за Парис Хилтън, Линдзи Лоън, Риана и Ашли Олсън. Познаваме ги като душата на всяко шумно парти. Виждали сме телата им в оскъдни (и направо липсващи) рокли. Пиянските и любовните им истории са обиколили всеки таблоид на планетата, но днес това разюздано поведение е останало в миналото. Четири от най-ярките купонджийки в Холивуд, сменят памперси, топлят пюрета и са безкрайно щастливи от ролята си на майки. Толкова щастливи, че нямат търпение да си народят цял отбор отрочета. Правим бърз преглед на пътя им дотам, преди той да остане в дълбоките архиви.

Линдзи Лоън – звездата с много пороци

Алкохолизъм, наркомания, клептомания, периоди на нервни изблици и вандализъм – Линдзи Лоън е класически пример как Холивуд може да съсипе едно дете звезда в периода на съзряването му. Родена през 1986-а, още на 3 години тя дебютира като модел, а през следващите години става любимо лице на Disney. С класиката „Капан за родители“ актрисата привлича вниманието на критиците, а оттук насетне, още преди да стане пълнолетна, графикът ѝ се пълни с ангажименти, а банковата ѝ сметка – с пари. Всичко това изглежда като идеален сценарий за щастлив живот, но не и ако си част от нестабилно и постоянно подложено на скандали семейство.

„Не съм имала нормално детство. На практика ми се наложи да съм родител на родителите си през по-голяма част от живота си“, ще признае в интервю звездата, търсейки навярно оправдание за лутането си по пътя към зрелостта и постоянните си издънки.
Таблоидите ги следят под лупа, но темповете, с които актрисата се изявява, не могат да се стигнат. През май 2007 г. тя за първи път е хваната да шофира в нетрезво състояние от органите на реда. Подлага се на рехабилитация, но само 2 седмици след излизането си от клиниката пак е сгащена, този път с кокаин в кръвта. Още няма 21 години и това я спасява от влизането зад решетките за дълъг период, но продуценти, агенти и рекламодатели един по един се отказват от нея. И без това не са очаровани от приятелския ѝ кръг и бурните партита, които пресата достойно отразява по страниците си.

Лоън на ревюто на Christian Siriano в Ню Йорк. (Снимка: Hippolyte Petit/Getty Images)

Началото на края? Точно така изглежда шансът за кариера на Лоън и през следващите години нищо няма да се промени – безразборни връзки, обвинения в клептомания, кражба на бижута, предоставени ѝ за поява на червения килим, лечение от наркотична и алкохолна зависимост… Биографията на Линдзи се изпълва с провинения, които изненадващо приключват през 2015 г. Тогава звездата прави завой в кариерата и живота си и се мести да живее в Дубай. Причината навярно е поредното ѝ гадже – руският наследник Егор Тарабасов, със 7 години по-млад от актрисата. По традиция двамата не остават повече от година заедно (според клюкарските хроники тя има поне 89 публично известни любовници), но пък промяната на обстановката и новият начин на живот харесват на Лоън. След кратка любов с гръцкия бизнесмен Денис Папагергиу Линдзи среща кувейтския финансист Бадер Шамас и двамата създават семейство. Бракът им официално е от 2022 г., а в средата на лятото стана ясно, че актрисата е родила в Дубай.

В скорошно интервю тя призна, че е подновила връзката със собствените си родители тази пролет. Преди това близо 6 години не си говори с тях, а причината са както финансовите злоупотреби на баща ѝ, които едва не я разориха, така и вкопчването на родителите ѝ в нейната кариера, която издържаше фамилията години наред. С появата на новия член на семейството обаче Линдзи иска да създаде здравословна среда, каквато самата тя не е имала. И можем само да ѝ пожелаем успех.

Spread the love
More from Косара Ангелова
Виктория Бекъм – строго пазена тайна в модния свят
От пухкаво момиче до модна икона Пош Спайс превърна провалите в успехи,...
Read More
0 replies on “Купонджийките, които зарязаха партито, за да се посветят на деца: Линдзи Лоън”