Любов като на кино

Връзката им обаче се развива много бързо и няколко месеца по-късно официално я обявяват. Само половин година след това – през 2011 г., се женят в Ню Йорк пред четирима присъстващи, сред които нейният син и неговата дъщеря.

„Направихме го тайно и трябва да благодарим на много хора за това – казва Крейг в интервю. – Но това беше идеята, направихме го по лични причини. Въпросът е, че беше тайна, а тайната си е тайна.”

През 2017 г. тръгват слухове за раздялата им. Според жълтата преса двамата не живеят заедно от няколко месеца, а причината е ревността на Крейг – в личен и професионален план. Изглежда обаче слуховете са силно преувеличени, тъй през 2018 двамата се сдобиха с момиченце.

Анет Бенинг и Уорън Бийти

Бракът на Бенинг и Бийти е сред легендарните в Холивуд. Не само защото продължава вече 27 години, което си е респектираща цифра и за средностатистическа връзка, а какво остава за звезден брак. Не само заради голямата разлика във възрастта между двамата. А и защото Уорън Бийти носи славата на не по-малко легендарен плейбой. Градските легенди мълвят, че през леглото му са минали 13 000 жени, макар той самият да отрича тази цифра като нереалистична. Със сигурност обаче там са били звезди като Джоан Колинс, Джейн Фонда, Натали Ууд, Лесли Карон, Джули Кристи, Даян Кийтън, Ракел Уелч, Шер, Фей Дънауей, Брижит Бардо, дори Мадона.

Изглежда обаче, че дори и най-големият Казанова един ден си намира майстора и се укротява. За Бийти този момент настъпва през 1991 г. по време на снимките на „Бъгси“, където си партнира с 21 години по-младата от него Анет Бенинг. Дотогава актьорът неведнъж е завявал, че не се страхува от брака, а от развода, който неминуемо ще дойде след това. Този път обаче нещата са различни. Дали заради възрастта (по това време е на 54), или заради нещо друго, Уорън разбира, че Анет е жената за него в мига, в който я вижда. Тя обаче не се дава толкова лесно – тъкмо приключва един брак и няма никакво желание за флиртове. Държи се строго професионално, но чарът на плейбоя в крайна сметка успява да я покори. След година двамата се женят на тайна церемония, а шаферка е двумесечната им дъщеря.

Четвърт век и четири деца по-късно Анет Бенинг и Уорън Бийти все още са заедно, бракът им е все така щастлив и няма никакви изгледи страховете на Бийти да станат реалност.

Голди Хоун и Кърт Ръсел

Хоун и Ръсел са още едни холивудски ветерани, които ни карат да вярваме във вечната любов. Макар да не са сключвали брак, те са заедно вече 38 години. А може би точно липсата на подпис е тайната на тяхната любов, тъй като и двамата имат предишни провалени бракове.  „Една трайна връзка няма нищо общо с брака – обяснява актрисата. –  Трябва да се допълвате, да умеете да общувате и най-вече да искате да се получи.“

Двамата се запознават пре 1966 г. на снимките на Дисни продукцията The One and Only, Genuine, Original Family Band. Голди е на 21, а Кърт едва на 16. Тя намира, че е сладък, но е прекалено малък, за да се случи нещо между тях.

Срещат се отново през 1983 г., когато заедно снимат Swing Shift. Междувременно Голди се омъжва и развежда два пъти – за актьора и режисьор Гъс Триконис, а след това за певеца Бил Хъдсън, от когото има две деца. Кърт пък е в процес на развод със съпругата си Сюзън Хъбли, от която има син.

От този момент нататък двамата са неразделни. Три години по-късно се ражда и синът им Уайът. Днес Голди и Кърт се радват на децата и внуците си и макар да са вече около 70-годишни, продължават да се държат за ръка. „Всяка сутрин се събуждам и мога да избирам. Не се чувствам в капан. Мога да избера да го обичам или да не го обичам. Мога да избера дали да съм там или да не съм. И това ми харесва“, споделя тайната на любовта им Голди.

Spread the love
Публикувано от
Още от Дона Делова

Ела, завържи ме

Познато ли е това еротично изкуство (и въобще BDSM културата) в България...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ