Лиз Хърли се снима в еротичен трилър

Лиз Хърли
Снимка: Lionel Hahn/Getty Images

На 58 години Елизабет Хърли изглежда фантастично. Дотолкова, че може да си позволи да се снима в еротичен филм. По-пикантното обаче е, че сценарист и режисьор на трилъра, озаглавен Strictly Confidential, е собственият ѝ син. 21-годишният Деймиън Хърли, за когото сме писали в D!VA, също като майка си се е насочил към шоубизнеса. Двамата имат удивителна физическа прилика и са изключително близки. Толкова близки, че синът режисира секссцените на майка си без капка притеснение.

В интервю Деймиън споделя, че е наясно колко шокиращо може да изглежда за повечето хора, че режисира секссцени с участието на своята майка, но допълва, че шоубизнесът е основна част от живота на двамата и за тях това не е нещо кой знае какво.

Елизабет Хърли е напълно съгласна със сина си и казва, че макар в Strictly Confidential да показва неща, които досега не е правила пред камера, присъствието на Деймиън ѝ вдъхва спокойствие и комфорт и се чувства „в безопасност и обгрижвана“. „Пред него съм спокойна. Освобождаващо е да работиш със семейството си“, споделя актрисата.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Ирен Кривошиева: Чета, живея и забравям
Някъде през 80-те години на XIX век писателят Марсел Пруст попълнил въпросник...
Read More
0 replies on “Лиз Хърли се снима в еротичен трилър”