L’Occitane Bulgaria с нов сайт

Новият сайт на L’Occitane Bulgaria https://bg.loccitane.com вече е активен. Лесен за навигиране той дава достъп до над 400 продукта на марката. Всеки посетител на сайта може лесно да избере сред различните категории – грижа за лице, грижа за тяло, грижа за коса, аромати, мъже, подаръци, оферти. Вече е наличен и обичаният адвент календар, очакван от много клиенти.

Магазин L’Occitane е късче от Прованс, Южна Франция. Място, на което можете да избягате от ежедневието, да усетите духа на Прованс и да се потопите в уханията му.

Трите  бутика на L’Occitane се намират на бул. „Витоша“, 62, в Serdika Center и Paradise Center гр. София. Пълната гама продукти на L’Occitane en Provence се предлагат и в магазините Beauty Lab на ул. „Шишман“ 12Б и ул. „Кракра“ 12 в София.

Френската марка L’Occitane en Provence е създадена през 1976 г. от Оливие Босан и има над 40-годишна история в създаването на продукти за красота с любов и широки познания в козметиката и парфюмерията. Предлага натурална грижа за лице, тяло, коса, мъже, сапуни, парфюми и аромати за дома.

Марка със собствени лаборатории и производствена база, която използва натурални съставки, част от тях органични, с проследим произход.

  • Изгражда дългогодишни партньорства с местни фермери и производители, за да запази природното наследство на Прованс и да използва възможно най-качествените съставки при разработване на продуктите.
  • До 2022 г. повече от 42 000 жени са били подкрепени в Буркина Фасо, откъдето L’ Oссitane доставя стотици тонове органично масло от карите, търгувано с честна търговия всяка година.

През 80-те години на миналия век, Оливие Босан, чува за първи път за изключителните ползи от маслото от карите от Буркина Фасо. Когато научава историята за растението карите и неговите ядки, събирани изключително от жени – оттук известен като „женско злато“ – той решава да вземе следващия полет до Уагадугу, столицата на Буркина Фасо. Тази държава без излаз на море в Западна Африка е една от най-бедните страни в света и жените играят ключова роля в икономическото и социалното развитие на страната.

  • През 1997 г. L’Occitane става първата компания в света, която прави продуктите си достъпни за тези, лишени от зрение, като записва името на продуктите на брайлово писмо върху по-голямата част от опаковките си.
  • След 24 февруари 2022 г., компанията преустановява дейността си в РФ, но продължава да изплаща пълното възнаграждение на всички консултанти от затворените магазини на L’Occitane. Също така изплаща цялостно възнагражденията на служителите на дистрибутора, с който работи в Украйна.
Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Европейските сериали, които гледаме тази пролет
Унгария, Румъния, Полша… и това е само малка част от европейските сериали,...
Read More
0 replies on “L’Occitane Bulgaria с нов сайт”