Паста Карбонара и градски шик с Лора Капустина

Ако следите кулинарните формати, познавате Лора Капустина още от времето, когато стигна до финала в MasterChef. Пет години по-късно Лора е инфлуенсър с отношение към храната, естетиката и най-вече към карбонарата

Любимото ти място в града Бих казала Кучешкия парк зад НДК. Откакто си взех куче често съм там с широка усмивка на лицето и една малка топка любов, бягаща в краката ми.

Последното ти откритие за брънч/ обяд/вечеря Не е последното, но е оставило траен отпечатък у мен заради най-вкусния карфиол, който някога съм опитвала – Fake French. Напоследък все не мога да се вредя за резервация, а и разбрах, че не пускат дори и с малки кучета.

Какво най-често следиш онлайн Какво ще е времето навън, но това не ми пречи да съм вечно неподходящо облечена.

Животът не е перфектен, но ако може нещо да се доближи до това, то е Събота сутрин, започнала рано, но не прекалено много. Голяма чаша топло лате и веранда пред очите ми. Аз съм седнала на удобно кресло с книга в ръка, Карбонара бяга в градината, а чифт очи ме поглеждат с усмивка и ме питат дали искам второ кафе.

Опиши ежедневието си с куче Сутрините ми започват с една муцунка, която раздава целувки с отварянето на очите ми, глътка свеж въздух, когато я разхождам, постоянна приятна компания както за излизания, така и вечер, когато гледам някой филм.

Защо Карбонара и кой е любимият ти вид паста Любимият ми вид паста мисля, че е ясен. А Карбонара винаги ми е звучало като красиво женско име, което се запомня лесно, а има и хубава кратка форма (Кари).

Книгата на нощното ти шкафче Не обичам да започна книга и да я довърша след 6 месеца. Или го правя за 2-3 дни, или не я започвам. Последната, която си купих и очаквам с нетърпение да прочета, е „Светулки зад решетките“ на Мира Добрева.

Последното нещо, което слуша (песен, албум, подкаст, книга) Kadebostany – Castle in the snow. Много любима песен отпреди години, която бях забравила, и наскоро чух отново и я преоткрих.

Любимата ти рецепта за печене от последните седмици Вечната ми любима рецепта е галет с ягоди. Това е от малкото десерти, на които не мога да устоя, защото залитам повече по соленото.

Любимото ти guilty pleasure Пържени картофи, разбира се. И даже не са и guilty. Научих с годините, че ако нещо ти носи щастие и с това не вредиш на другите, то няма лошо все пак да си го позволяваш.

Мястото, на което бягаш от ежедневието Вкъщи на дивана с любим сериал. Потъвам в историята на персонажите и за малко забравям за задачите и проблемите. Иначе като физическо място си е морето, тъй като съм не само лятно, но и морско дете.

Любимото ти нещо за правене, когато си сама Обичам да гледам сериали, да чета книги, да подреждам, да се разхождам, да готвя, да снимам, да спя…

Последното ти вдъхновение Изложба на Banksy миналата година.

Spread the love
More from divamagazine.bg
0 replies on “Паста Карбонара и градски шик с Лора Капустина”