Любимите ни гост актьори в „Приятели“

Поводът е ясен – всичките 10 сезона на „Приятели“ вече са налични за гледане в платформата HBO GO. Дали ще ги видите накуп или на малки дози, няма особено значение, но ако сте фенове като нас, знаем, че ще го направите много скоро.

За целта ние сме си запазили този уикенд!

„Приятели“ сами по себе си са култ – 10 сезона, най-високите заплати в телевизията и мега звезди с неугасваща слава и до днес – сериалът приключва през 2004-а, това е един от онези сериали, които много хора се опитват да повторят, но така и не успяват.

Освен известната шесторка, която познавате – Рос, Моника, Рейчъл, Фийби, Джоуи и Чандлър – сериалът става толкова голям и известен, че в неговите 10 сезона може да откриете куп звезди – от Брад Пит до Джулия Робъртс.

По повод „новия дом“ на „Приятели“ и факта, че може да ги гледате накуп, а скоро ще имате тази възможнст и с българско аудио, ви черпим с едни от любимите ни гост-звезди в шоуто. Освен тези пет ви припомняме, че в различни епизоди може да видите легенди като Хю Лори, Кристина Апългейт, Денис Ричардс, Брад Пит, Джулия Робъртс, която по онова време излиза с Матю Пери, и още, и още…

В галерията горе!

Spread the love
Публикувано от
Още от divamagazine.bg

„Джурасик свят: Господство“ – динозаврите отново владеят Земята

Спомням си първия път, когато гледах „Джурасик парк“. Филмът на Стивън Спилбърг...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ