Луиза, Ивет и техният малък пазител

Тази корица на списанието е отдавна жадуван проект. Планирахме го още, когато разбрахме щастливата новина, че Луиза е бременна с първото си дете. Периодът бе твърде напрегнат и някак стресиращ за снимки и интервюта. Като „прясна“ майка добре познавам момента на очакване на бебе през 2020 и всички притеснения и емоции свързани с него.

Така идеята остана да зрее в главите ни и да се реализира в точното време – малко преди Коледа. Има ли по-подходящ период за представяне на един младенец от сега? Луиза бе така добра да задоволи любопитството ни и да ни направи съпричастни към майчинските си трепети. А ние я поканихме да сподели тази специална фотосесия с другия най-ценен човек в живота си – майка й Ивет. И това не е случайно. Поне при мен ролята на майка ме накара да прогледна за онези специални моменти в живота, които съм имала с моята майка. Сълзливо, но и толкова пренебрегвани чувство покрай всички делнични събития. Така този декември имаме първата си корица не с един, а с трима герои – Луиза, Ивет и малкия Бран.

Освен специалната им фотосесия пред фотографа Коко Кръстев в броя е и срещата им с журналиста Албена Атанасова, която открехва вратата на техния уютен дом. Подготовката за празниците, как двете прекрасни Григорови се чувстват в новите си роли в живота, за любовта, грижата и събитията, които могат да се нарекат само с една дума – Съдба, ще научите от страниците на новата DIVA!, която вече е на пазара.

Верните ни читатели пък имат възможност да се включат в томбола за специални награди, която ще бъде изтеглена в началото на новата година.

Spread the love
Публикувано от
Още от Надя Костова

Тайният живот на Крис Нот

Смъртта на Тузаря в „Просто ей така“ бе като пророчество за бъдещето...
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ