Меган хваната в лъжа

Вече месец интервюто на Меган и Хари не спира да вълнува света, а пресата да „хваща“ някои неточности в историята им. Това направи и архиепископът на Кентърбъри, който издаде, че версията на Маркъл за тайния й брак с принца преди официалната сватба, е… неточна.

По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз се ожени за бившата американската актриса на 19 май 2018 г. на пищна церемония в Уиндзор.

В ексклузивното интервю обаче, което двойката даде за Опра Уинфри, Меган разкри, че те са разменили брачните си обети насаме пред архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби три дни преди официалното събитие.

„Имах няколко частни и пасторски срещи с херцога и херцогинята преди брака им“, обяснява архиепископът на Кентърбъри пред всекидневника „Република“. „Законният брак беше сключен в събота (19 май). Подписах брачното свидетелство, което е юридически документ, и щях да извърша сериозно нарушение, ако го бях подписал, знаейки, че е невярно“, допълва той.

„Законният брак беше сключен в събота, но няма да разкривам какво се е случило на други срещи“, настоява Кентърбърийският архиепископ.

По време на интервюто с Опра Уинфри Меган заяви: „Три дни преди церемонията се оженихме“. „Никой не знае това. Но се обадихме на архиепископа и му казахме: „Слушайте, този спектакъл е за света, но ние искаме да имаме съюз между нас“, обясни тя. Сега обаче думите й леко се разминават с версията на духовника. Или пък просто са в защита на нейната цялостна версия от интервюто, че бракът й е всичко друго, ни не и користен.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Принцеса Беатрис е съкрушена заради внезапната смърт на бившия си
Принцеса Беатрис е „с разбито сърце“ след смъртта на бившия си приятел,...
Read More
0 replies on “Меган хваната в лъжа”