Måneskin отново са тук

Сензационната рок банда Måneskin се завръща с новия си сингъл Supermodel, написан в Лос Анджелис и продуциран от Max Martin (The Weeknd, Coldplay, Lady Gaga). Вдъхновение за парчето са различните герои, които музикантите срещат по време на престоя си в Ел Ей, а звученето му е типично калифорнийско и модерно.


„Написахме трака, след като прекарахме няколко вълнуващи месеца в Ел Ей. Понякога бяхме изненадани, но и заинтригувани да видим как хората се интересуват толкова много от концепцията за слава и статус, обсебвайки се до краен предел.“ – споделят Måneskin – „Започнахме да си представяме загадъчния образ, героинята в нашата песен. Тя е във вихъра на купона – наистина готина, забавна и социална, но в действителност е и тревожна, криеща в себе си тъга и склонност към пристрастяване. По някакъв начин я обичаш, защото тя знае как да си прекарва добре, но също така искаш да я избягваш, защото може да те забърка в неприятности.”


Световното турне на бандата LOUD KIDS TOUR започва на 31 октомври в Сиатъл и продължава с концерти в Ню Йорк, Сан Франциско, Атланта, Вашингтони Лос Анджелис. Европейският му етап ще е през 2023 г. с изпълнения на култови места като лондонската O2 Arena, Accor Arena в Париж и берлинската Mercedes Benz Arena.


Måneskin започват кариерата си през 2015 г. по улиците на Рим и само за няколко години успяват да се превърнат в една от най-популярните съвременни рок групи. В момента имат общо над 5 милиарда стрийма във всички дигитални платформи, а специфичният им стил, смесица от класически рок и модерно звучене, продължава да ги държи на върха.

Spread the love
Tags from the story
,
More from divamagazine.bg
Български композитор с престижна награда
Композиторът Борислав Славов спечели награда за най-добра музика за саундтрака към играта...
Read More
0 replies on “Måneskin отново са тук”