Марая Кери на съд с брат си

NEW YORK, NEW YORK - JANUARY 13: Mariah Carey attends Tyler Perry's "A Fall From Grace" New York premiere at Metrograph on January 13, 2020 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/FilmMagic)

Марая Кери с иск към брат си. След като мъжът заведе дело за клевета срещу нея, тя настоява той да плати всички съдебни разноски. Това съобщава Page Six, позовавайки се на документи от обвинението.След като прочита биографичната книга на певицата – The Meaning of Mariah Carey, Моргън Кери не е съгласен с това, че тя го описва като насилник и му дава определението „големия лош вълк“.

Той я съди от миналата година, като сега звездата се надява да промени нещата.Към иска на мъжа се включва и по-голямата сестра на Марая – Алисън. Тя също не е възхитена от начина, по който е представена в книгата.

От общо 16 иска на брата на звездата, заведени през март 2021 г., 14 от тях бяха отхвърлени миналия месец. Мотивът на съдията е, че те нямат връзка с клеветничеството и са силно преувеличени. Останалите са за това, че Морган е продавал кокаин, пребивал е майка им, веднъж наел убиец и бил пияница.

Spread the love
Tags from the story
More from Надя Костова
Ели Димитрова: Балет с хвърчило
Битката със страховете отвежда кайтсърфистката Ели Димитрова към призванието й да язди...
Read More
0 replies on “Марая Кери на съд с брат си”