Марго Роби е бременна с първото си дете

Марго Роби
Michael Blackshire / Los Angeles Times via Getty Images

Актрисата очаква първото си дете от съпруга си Том Акърли, с когото са женени от 2016-а

В социалните мрежи бързо се разпространиха снимки на 34-годишната актриса, която гордо показва бременното си коремче, облечена в бял кроп топ и черен костюм, по време на ваканцията си на езерото Комо.

Роби и 34-годишният Акърли се срещат за първи път през 2013 г. на снимачната площадка на драмата за Втората световна война „Suite Française“, където той е асистент-режисьор, а тя – пред камерата. Женят се през декември 2016 г. в австралийския Байрон Бей. Двамата така и не обявяват годежа си преди сватбата.

Преди началото на връзката им, двамата най-напред са приятели и работят заедно в продуцентската компания LuckyChap, която впоследствие продуцира продукции като „I, Tonya“, „Birds of Prey“ и „Барби“, в които играе и Марго.

„Бях типичното необвързано момиче. Повдигаше ми се от идеята за връзка,“ казва веднъж тя пред People. „И тогава ми се случи това. С Том дълго време бяхме приятели, но винаги съм била влюбена в него. Мислех, че никога няма да отвърне на чувствата ми, но въпреки това реших да му споделя, че го харесвам. Така започна връзката ни.“

Spread the love
More from divamagazine.bg
Лиз Хърли се снима в еротичен трилър
На 58 години Елизабет Хърли изглежда фантастично. Дотолкова, че може да си...
Read More
0 replies on “Марго Роби е бременна с първото си дете”