Мария Бакалова става част от Marvel и „Пазители на галактиката“

Номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова се присъедини към голямата кино вселена на Marvel с ключова роля в третата част на поредицата „Пазители на галактиката Vol. 3“.

Снимките на третата част наскоро приключиха, като в познатите роли ще се завърнат Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Баутиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики и Уил Поултър. Както стана ясно преди седмица и Даниела Мелхиор от „Отряд на самоубийци“ също се присъедини към актьорския състав.

Режисьорът Джеймс Гън наскоро обяви, че все още има „необявен актьор“ в третата част на Пазителите. Дали това е Мария Бакалова? Ролята на актрисата все още се пази в тайна. На въпроса какво ще играе Мария Бакалова, Джеймс Гън просто каза, че тя е „невероятна“.

Продукцията на третата част от комиксовия франчайз на Marvel стартира през ноември 2021-та. Първите два филма от поредицата – „Пазители на галактиката“ от 2014-та и „Пазители на галактиката vol.2$ от 2017-та, събрат общо повече от 1,6 милиарда долара в световен мащаб. Третата част се предвижда да излезе по кината на 5 май 2023 година.

Мария Бакалова трупа роли и успехи зад океана. Предстоящите проекти с нейно участие включват филмите Bodies Bodies Bodies на A24, който събра добри отзиви от предварителни прожекции и на фестивали, и The Honeymoon, на който тя е и продуцент. А ако още не сте я гледали в The Bubble, може да го направите веднага – филмът е в Netflix.

Spread the love
More from divamagazine.bg
Маргарет Атууд, „Орикс и Крейк“
“През първата седмица бяха разпространявани съвети за преваряване на водата и ограничаване...
Read More
0 replies on “Мария Бакалова става част от Marvel и „Пазители на галактиката“”