Мария Бакалова във VOGUE

Сякаш златната епоха за младите български актьори се задава на хоризонта и Мария Бакалова е неин предвестник. Актрисата от „Борат 2“ продължава да се превръща в сензация, този път – модна. След като Нина Добрев представи козметичната линия на Dior, сега в кампанията се включи и Мария с фотосесия, публикувана в сп. VOGUE. Изданието пуска целия мейкинг на кадрите и няколко въпроса до Бакалова свързани с личния й интерес към модата.

„Винаги съм обичала модата и преди избирах повече винтидж дрехи. А за моделите на Dior мога да кажа, че винаги са били иконични и красиви“, споделя в интервюто за списанието Мария.

Актрисата споделя, че претърпява голяма модна трансформация от ранните си години до сега. Тогава се изявява в повече пънк визии, а днес харесва нежните женствени дрехи. Вероятно това са забелязали и в Dior, защото Мария е привлечена за кампанията на марката лично от нейния главен дизайнер Мария Грация Чури. А веднага след като бе представено виртуалното ревю на бранда, в тяхната официална страница се появи и кадъра с Мария.

А ето и останалите кадри от общата работа на Мария и Dior.

Spread the love
Tags from the story
More from divamagazine.bg
Пататас бравас
Продукти: 3 с.л. зехтин 1 глава лук 2 печени червени чушки 2...
Read More
0 replies on “Мария Бакалова във VOGUE”